Novi list

Ponedjeljak, Travanj 30, 2018 19:00

Mnoge je danas pogodila vijest da među nama više nije čovjek, vrhunski profesionalac, koji je karijeru počeo kao pozornik u Policijskoj postaji Opatija, dok je vrh njegove karijere bilo mjesto načelnika Uprave kriminalističke policije u MUP-u.

Petak, Studeni 3, 2017 20:29 1

Tony Cetinski skrivio je u petak  u Pustoj ulici u Rovinju prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao muškarac kojeg Rovinježi znaju po nadimku Braco. Do nesreće je došlo oko 14 sati, kada je u uskoj uličici u samome centru Rovinja Cetinski svojim mercedesom pulske registracije pregazio muškarca.

Ponedjeljak, Ožujak 20, 2017 00:00

Veselo je bilo od jutarnjih sati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu s Bepom Matešićem, Davidom Ricovom i pivačima, koji su predstavljali otok Vir.

Srijeda, Rujan 7, 2016 00:00

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija na svom je pretposljednjem susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se iduće godine igrati u Poljskoj, remizirala na gostovanju u Gruziji. Još je jednom hrvatski spasitelj bio Stipe Perica koji je u četvrtak Koprivnici ušao s klupe i zabio za konačnih 1:1 protiv Švedske, da bi jučer u Zestafoniju krenuo u početnom sastavu te dvaput "poništavao" vodstvo domaćina. Zadranin je tako postigao već šest golova u ovim kvalifikacijama.

Srijeda, Kolovoz 5, 2015 00:00

IS prijeti kako će ubiti Tomislava Salopeka, Hrvata otetog još 22. srpnja u Kairu, ukoliko egipatske vlasti do petka navečer ne puste iz zatvora "uhićene muslimanke". Najlošija prognoza nakon otmice mladog topografa se ostvarila, otela ga je egipatska "ispostava" Islamske države.

Utorak, Listopad 22, 2013 00:00 1

U HAC-u se ništa nije događalo bez znanja Kalmete i Livakovića, a Sapunar nije osoba koja bi pet minuta sjedila u zatvoru zbog drugog i očekujem da će za njim krenuti Livaković i Kalmeta, kaže Mijat Stanić

Utorak, Rujan 3, 2013 00:00

Ozlijeđeno je četvero policajaca - dvije policajke, jedan policajac i jedan interventni policajac, potvrđeno je u PU Vukovarsko- srijemskoj. Više odoba je privedeno, a prosvjednici najavljuju da će skinuti i svaku iduću ploču s ćiriličnim natpisom

Srijeda, Srpanj 31, 2013 00:00

Izjava oštećenog Gorana Lipovca da je osuđena kriva osoba nije uvažena, a suci su poljoprivredniku iz Slavonije i bivšem branitelju ponudili da po pravomoćnosti novčanu kaznu može zamijeniti - zatvorom

Petak, Svibanj 24, 2013 00:00

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Splitu je istaknuo kako naša reprezentacija u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv Škotske 7. lipnja u Zagrebu ove godine mora pobijediti, te da neće dopustiti nikakvo opuštanje igrača koje bi moglo ugroziti taj plan.

Stranice