Novi list

Utorak, Studeni 20, 2018 19:44

Ivica Todorić je oko 17 sati napustio Remetinec. Dočekala ga je njegova supruga Vesna. Obrana Ivice Todorića uplatila je jamčevinu od milijun eura, odnosno 7,5 milijuna kuna na račun suda. Po dolasku u Kulmerove dvore, Ivica Todorić dao je izjavu za medije.

- Bit će prilike da se čujemo, ne bih večeras ništa, rekao je Todorić.

Kad su ga novinari upitali tko je uplatio novac za jamčevinu, Ivica Todorić rekao je da ne zna tko je sve to učinio.

Subota, Studeni 10, 2018 20:45

Utakmica 6. kola Prve lige odbojkašica: Drenova – Zadar 0:3 (15:25, 22:25, 15:25). Dvorana Dinko Lukarić. Gledatelja: 50. Suci: Dominik Raca i Toni Bingula.

Nedjelja, Listopad 7, 2018 08:58

U klopku ličkih policajaca upao je njihov zagrebački kolega.

Policajac je uhvaćen pokraj odmorišta na staroj magistrali prema moru u Koreničkoj Kapeli. U kombiju je prevozio 18 državljana Pakistana koji su ilegalno prešli granicu, piše Dnevnik.hr.

Nedjelja, Rujan 23, 2018 14:00 1

U moru potresnih migrantskih priča ispisanih u Hrvatskoj posljednjih mjeseci, stiže, nažalost, još jedna.

Nedjelja, Rujan 23, 2018 08:30 1

Njemački gay par - Tim i Julian Blesh, koji se proljetos na Jadranu snimili porno film "Izađite iz ormara" prokomentirao je najavu zadarskog ogranka stranke Neovisnih za Hrvatsku, koja ih zbog toga namjerava tužiti.

Subota, Kolovoz 25, 2018 22:48

Kao i tijekom subote, u noći sa subote na nedjelju i tijekom nedjelje vrlo je velika vjerojatnost nevera, uz obilnu kišu, osobito na Jadranu, u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i Istre.

Valja računati na vjetrovito vrijeme, uz buru, koja ponegdje može biti olujna s orkanskim udarima, posebice podno Velebita, te na osjetno nižu temperaturu nego prošlih dana.

Utorak, Kolovoz 21, 2018 10:00

Možda bi bilo najpoštenije javno reći da država želi uništiti obiteljske iznajmljivače i privatni smještaj. Neka to kažu i mi zatvaramo. Mnogi će tada iseliti iz Hrvatske i to će biti jedna od posljedica najnovijeg prijedloga zakona - komentar je Mirka Bulića, predsjednika Hrvatske zajednice udruga obiteljskog smještaja na Nacrt prijedloga izmjena i dopuna zakona o porezu na dohodak, koji je u javnoj raspravi do 6.

Petak, Srpanj 20, 2018 21:07

Vrhunac uspješne godine za mladi će par biti u subotu kada će na svadbi na imanju Meneghetti izmijeniti bračne zavjete

Ovo je njihova godina! Mlada pjevačica Franka Batelić i srebrni stoper Vatrenih Vedran Ćorluka Čarli u subotu će na pitoresknom imanju Meneghetti u istarskom mjestu Bale izmijeniti bračne zavjete.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 10:54
Do kraja ove godine najavljen je dolazak kineske inspekcije  u Hrvatsku po pitanju hrvatskog zahtjeva za izvozom mlijeka i mliječnih  proizvoda u Kinu, a kineski predstavnici pozvani su da posjete hrvatske  peradarske farme i prehrambenu industriju, doznaje se iz Ministarstva  poljoprivrede. Izvozom mlijeka i mliječnih proizvoda na kinesko tržište  otvorio bi se novi prodajni kanal hrvatskim mljekarima i veliko tržište, ističu iz Ministarstva.

Ponedjeljak, Travanj 30, 2018 19:00

Mnoge je danas pogodila vijest da među nama više nije čovjek, vrhunski profesionalac, koji je karijeru počeo kao pozornik u Policijskoj postaji Opatija, dok je vrh njegove karijere bilo mjesto načelnika Uprave kriminalističke policije u MUP-u.

Stranice