Novi list

Subota, Kolovoz 25, 2018 22:48

Kao i tijekom subote, u noći sa subote na nedjelju i tijekom nedjelje vrlo je velika vjerojatnost nevera, uz obilnu kišu, osobito na Jadranu, u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i Istre.

Valja računati na vjetrovito vrijeme, uz buru, koja ponegdje može biti olujna s orkanskim udarima, posebice podno Velebita, te na osjetno nižu temperaturu nego prošlih dana.

Utorak, Kolovoz 21, 2018 10:00

Možda bi bilo najpoštenije javno reći da država želi uništiti obiteljske iznajmljivače i privatni smještaj. Neka to kažu i mi zatvaramo. Mnogi će tada iseliti iz Hrvatske i to će biti jedna od posljedica najnovijeg prijedloga zakona - komentar je Mirka Bulića, predsjednika Hrvatske zajednice udruga obiteljskog smještaja na Nacrt prijedloga izmjena i dopuna zakona o porezu na dohodak, koji je u javnoj raspravi do 6.

Petak, Srpanj 20, 2018 21:07

Vrhunac uspješne godine za mladi će par biti u subotu kada će na svadbi na imanju Meneghetti izmijeniti bračne zavjete

Ovo je njihova godina! Mlada pjevačica Franka Batelić i srebrni stoper Vatrenih Vedran Ćorluka Čarli u subotu će na pitoresknom imanju Meneghetti u istarskom mjestu Bale izmijeniti bračne zavjete.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 10:54
Do kraja ove godine najavljen je dolazak kineske inspekcije  u Hrvatsku po pitanju hrvatskog zahtjeva za izvozom mlijeka i mliječnih  proizvoda u Kinu, a kineski predstavnici pozvani su da posjete hrvatske  peradarske farme i prehrambenu industriju, doznaje se iz Ministarstva  poljoprivrede. Izvozom mlijeka i mliječnih proizvoda na kinesko tržište  otvorio bi se novi prodajni kanal hrvatskim mljekarima i veliko tržište, ističu iz Ministarstva.

Ponedjeljak, Travanj 30, 2018 19:00

Mnoge je danas pogodila vijest da među nama više nije čovjek, vrhunski profesionalac, koji je karijeru počeo kao pozornik u Policijskoj postaji Opatija, dok je vrh njegove karijere bilo mjesto načelnika Uprave kriminalističke policije u MUP-u.

Petak, Studeni 3, 2017 20:29 1

Tony Cetinski skrivio je u petak  u Pustoj ulici u Rovinju prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao muškarac kojeg Rovinježi znaju po nadimku Braco. Do nesreće je došlo oko 14 sati, kada je u uskoj uličici u samome centru Rovinja Cetinski svojim mercedesom pulske registracije pregazio muškarca.

Ponedjeljak, Ožujak 20, 2017 00:00

Veselo je bilo od jutarnjih sati u Zagrebu na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu s Bepom Matešićem, Davidom Ricovom i pivačima, koji su predstavljali otok Vir.

Srijeda, Rujan 7, 2016 00:00

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija na svom je pretposljednjem susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se iduće godine igrati u Poljskoj, remizirala na gostovanju u Gruziji. Još je jednom hrvatski spasitelj bio Stipe Perica koji je u četvrtak Koprivnici ušao s klupe i zabio za konačnih 1:1 protiv Švedske, da bi jučer u Zestafoniju krenuo u početnom sastavu te dvaput "poništavao" vodstvo domaćina. Zadranin je tako postigao već šest golova u ovim kvalifikacijama.

Srijeda, Kolovoz 5, 2015 00:00

IS prijeti kako će ubiti Tomislava Salopeka, Hrvata otetog još 22. srpnja u Kairu, ukoliko egipatske vlasti do petka navečer ne puste iz zatvora "uhićene muslimanke". Najlošija prognoza nakon otmice mladog topografa se ostvarila, otela ga je egipatska "ispostava" Islamske države.

Stranice