Šime Ćurko

Utorak, Prosinac 18, 2018 19:15

Mislav Karoglan trebao bi uskoro biti imenovan novim trenerom nogometaša Zadra. Mladi (36 godina) trener koji je lani matičnu  Croatiju iz Zmijavaca doveo do titule prvaka Treće HNL - jug načelno je  dogovorio angažman na Stanovima, a od službene potvrde dolaska na  novu dužnost  dijeli ga još odluka Nadzornog odbora zadarskog drugoligaša. Budući da je Zadar sportsko dioničko društvo "ispod radara" Nadzornog odbora ne može proći nijedna odluka važna za rad kluba.

Petak, Prosinac 14, 2018 20:15

Krešimir Sunara na klupi nogometaša Zadra bio je od 11. kolovoza. Od ovog tjedna više nije na toj dužnosti. Na Stanovima su objavili  da je ugovor sa Sunarom „sporazumno raskinut“.

Petak, Prosinac 7, 2018 13:20

U organizaciji Županijskog saveza školskog sporta, a pod  pokroviteljstvom Zadarske županije počela je futsal liga osnovnih škola  za dječake. U Biogradu su odigrane  utakmice skupine B dok je domaćin  skupine C bila OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu.

Nedjelja, Prosinac 2, 2018 19:00

Vaterpolska momčad Sveučilišta u Zadru, u kojoj su okosnica prvotimci Zadra 1952, osvojila je prvo mjesto na sveučilišnom Prvenstvu Hrvatske koje je prošli vikend održano u Vukovaru. Nastupilo je sedam studentskih sastava, a Zadrani su u skupini sa 7:6 pobijedili Sveučilište u Zagrebu, a potom i Sveučilište u Dubrovniku sa 16:6. Tako su kao najbolji u skupini prošli u finale u kojem su s 10:8 svladali Tehničko veleučilište Zagreb.

Nedjelja, Prosinac 2, 2018 18:32

Odbojkašice Zadra upisale su osmu pobjedu u devetom nastupu u Prvoj ligi. Protiv Dinama prvi put ove sezone izgubile su set u svojoj dvorani, ali su u konačnici osvojile tri boda i probile se na prvo mjesto. Početak nije dao naslutiti takav rasplet budući da su Zagrepčanke dominirale u prvom setu i bez poteškoća povele 0:1.

Subota, Prosinac 1, 2018 23:13

Pedeset godina truda, rada, molitve i samoprijegora, ispisaše zlatnu povijest spasenja u ovom blagoslovljenom komadiću naše nadbiskupije Zadarske.

Utorak, Studeni 20, 2018 11:50

Hrvatski boksački reprezentativac u teškoj kategoriji (-91 kg)  Toni Filipi osvojio je srebrnu medalju na Prvenstvu Europske unije u  španjolskom Valladolidu. Saljanin je usprkos odličnom boksu izgubio na  bodove od Talijana Aziza Abbesa Mouhiidinea. Filipiju je to ove godine  treća velika medalja. Prethodno je osvojio broncu na EP-u do 22 godine  te srebro s Mediteranskih igara, također u Španjolskoj. I tada je Filipija u  finalu pobijedio upravo Mouhiidine.

Ponedjeljak, Studeni 12, 2018 20:15

U povodu završetka jesenske kampanje inicijative 40 dana za život iz te su organizacije poslali priopćenje medijima. Kako piše u priopćenju oko 2700 molitelja bdjelo je na 31 mjestu u 29 hrvatskih gradova, među kojima je i ove godine bio Zadar. Najveći plod kampanje su dva spašena dječja života u Hrvatskoj i više od 400 spašenih života u drugim zemljama.

Nedjelja, Studeni 11, 2018 21:27

Puno su očekivali Zadrani od dvoboja s Valjevom, a dobili su...

- Najlošiju utakmicu ove sezone - rekao je Luka Lipej koji je, poput svojih suigrača, ostao u raskoraku želja i mogućnosti. Nije prvi put, ali način na koji su Zadrani igrali ostavio je puno upitnika. I trenerima, i igračima i navijačima.  

Subota, Studeni 10, 2018 22:30

 

Stranice