Suzana Bandić

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 14:54

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zadarska je policija kazneno prijavila trojicu Zadrana u dobi od 17,18 i 44 godine.

Najstarijeg muškarca policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i Prve policijske postaje zatekli su u noći s petka na subotu u automobilu marke Mazda i kod njega pronašli 505 grama speeda, 100 komada ecstasyja i manju količinu konakina.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 13:43

Zadranin P.Č. (32), koji je s dvoje malodobne djece bio u bijegu pred policijom nakon što je počinio niz kaznenih djela u utorak navečer, zadržan je u istražnom zatvoru u Zadru. Sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio mu je istražni zatvor u trajanju do 30 dana s mogućnošću produljenja.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 12:20

Teritorijalni ured Saveza samostalnih sindikata Hrvatske  Zadar na čelu s pravnim zastupnikom Vedranom Uranijom ovoga tjedna nastavlja kolektivne pregovore u gradskim tvrtkama Vodovod, Odvodnja i Liburnija. I dok u Liburniji sve teče prilično glatko te pregovori s  direktorom Edvinom Šimunovim nailaze na razumijevanje i kompromis na dobrobit radnika, u Vodovodu su se nagomilali brojni problemi,  a komunikacija s direktorom Tomislavom Matekom, kažu u SSSH, dovela je do zida.

Subota, Prosinac 1, 2018 18:13

Pet dana nakon što je napravio cijeli niz kaznenih djela, od krađe, provale pa do pokušaja ubojstva policijskog službenika na kojeg se zaletio BMW-om požeških registracijskih oznaka 32-godišnji P.Č. priveden je u prostorije zadarske policije gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje nad njim. Neslužbeno doznajemo kako je bjegunac uhićen u unutrašnjosti Hrvatske gdje se uputio u srijedu.

Subota, Prosinac 1, 2018 17:59

Legendarni direktor Tankerske plovidbe Stanko Banić, kao najzaslužniji čovjek što Zadar i danas ima respektabilnog nacionalnog brodara i brod Tijat, koji plovi već 60 godina te predstavlja veliku kulturnu baštinu hrvatskog pomorstva i brodogradnje o kojoj brine skupina šibenskih entuzijasta, odlukom Odbora za dodjelu Plave Vrpce Vjesnika u ponedjeljak navečer će u zadarskom Arsenalu primiti Posebna priznanja. Iste večeri Plave vrpce Vjesnika za 2018.

Subota, Prosinac 1, 2018 13:54

U sklopu cjelodnevnog panel predavanja koje već četvrtu godinu za redom organizira HoReCa Grupa, jučer se u Hotelu Falkensteiner Iadera u Punta skali u Petrčanima raspravljalo i o aktualnoj  temi pod naslovom  „Izazovi tržišta koje se suočava s manjkom radnika  i visokim porezima“.  Darko Knez, predsjednik Uprave tvrtke Badel 1862  i Goran Filipović, član Uprave Grupa Jadranka, govorili su o konkretnim problemima s kojima se u poslovanju susreću, dok je Tonči Glavina, državni tajnik Ministars

Petak, Studeni 30, 2018 10:03

Zadranin P.Č. (32) koji se u utorak navečer, nakon što je  počinio niz kaznenih djela, dao u bijeg pred zadarskom policijom, napustio je zadarsko područje i uputio se u unutrašnjost Hrvatske, kažu u  PU zadarskoj.

Četvrtak, Studeni 29, 2018 12:10

Nakon što je Županijski sud u Zagrebu ukinuo presudu zadarskog Općinskog suda kojom je vozač Tonči Stupičić (30) bio osuđen  na 4,5 godine zatvora jer  mu je u travnju 2010. godine u prometnoj  nesreći na izlazu iz Povljane prema Pagu poginulo troje prijatelja koje  je vozio, taj je mučni sudski postupak jučer započeo iz početka pred  sucem Ivanom Markovićem.

Četvrtak, Studeni 29, 2018 10:17

Općina Vrsi je na temeljeu Odluke Općinskog vijeća Općine Vrsi o isplati božićnica stanovnicima starijima od 65 godina te pomoći osobama s invaliditetom i socijalno ugroženim osobama za 2018. godinu  raspisala javni poziv na koji se svi koji spadaju u navedene skupine mogu prijaviti do 7. prosinca.

Srijeda, Studeni 28, 2018 22:12

Zadarska policija pokrenula je u utorak navečer intenzivnu potragu za muškarcem koji je te večeri počinio niz kaznenih dijela, među kojima i pokušaj ubojstva policajca, odnosno prisile prema službenoj osobi, zaletivši se na njega automobilom BMW požeških registracijskih oznaka.

Stranice