Suzana Bandić

Utorak, Prosinac 31, 2019 08:00

Stečajni upravitelj tvrtke Adraitc Security d.o.o. Milan Macura podnio je Trgovačkom sudu u Zadru izviješće o tijeku stečaja u protekla tri mjeseca te je najavio kako će u narednom tromjesečju izraditi završni račun, završnu diobu te zaključiti stečajni postupak nad nekoć vrlo uspješnom tvrtkom za tjelesnu i tehničku zaštitu, protupožarnu zaštitu i zaštitu na radu u vlasništvu Nedjeljka Grabića.

Subota, Prosinac 14, 2019 17:30

»Svjetlosna kula« i »Ispod površine« nazivi su jedinstvenih umjetničkih elemenata uklopljenih u »Ledenu bajku« Lounge&Bar Ledane u Perivoju kraljice Jelene Madijevke. Obje su osmislili učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna pod mentorstvom profesorice Irene Baković Marušić. Prva instalacija predstavlja bajkovitu kulu visoku četiri i pol metra, a druga podmorje viđeno okom ovih mladih kreativaca.

Subota, Prosinac 14, 2019 09:00

Ukoliko tijekom nadolazećih blagdana budete koristili pirotehnička sredstva činite to na siguran način kako bi zaštitili i sebe i druge, a i sačuvali sliku Zadra kao sigurnoga grada, zajednička je poruka sudionika temstske konferencija za medije »Mir i dobro« održane u PU zadarskoj na kojoj su nazočili u ime domaćina Božidar Budiša, voditelj Službe policije i Ivana Marić, policijska službenica za prevenciju Ureda načelnika, te Boris Jović, zapovjednik Vatrogasne zajednice Zadarske župan

Petak, Prosinac 13, 2019 14:30

Od 1. siječnja 2020. godine Hrvatska preuzima predsjedanje Europskom unijom. U tih šest mjeseci u Hrvatskoj će se održati oko 170 sastanaka, od čega dvije trećine u Zagrebu, a jedna trećina u ostalim dijelovima zemlje, no ne i u Zadru.

Četvrtak, Prosinac 12, 2019 08:30

Izgledi da se unovči imovina iz stečajne mase propale riboprerađivačke tvrtke Adria d.o.o. još se uvijek niti ne naziru. Kako doznajemo od stečajnog upravitelja te nekoć najmoćnije tvrtke za konzerviranje ribe na Mediteranu, Dragana Bijelića, na devetu dražbu koju je sutkinja Terezija Goreta zakazala u šibenskoj podružnici Trgovačkog suda Zadar zakazanu za 13. prosinca, nitko se od zainteresiranih kupaca nije javio.

Petak, Studeni 29, 2019 10:30 1

Zajednica antifašističkih boraca i antifašista Zadarske županije uputila je otvoreno pismo predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću u kojemu su naveli kako traže njegovu pomoć u rješavanju ozbiljnih društveno-političkih pitanja koja dnevno opterećuju našu stvarnost sa željom da zaustavi njihovo širenje i poraditi mudrošću, snagom i ovlastima državnika na njihovom rješavanju.

Četvrtak, Studeni 28, 2019 00:23

‘’Luka Jelić (1864. – 1922.) istraživač i znanstvenik: valorizacija znanstvenog opusa’’ naziv je međunarodnog znanstvenog skupa koji je održan u dvorani Zavoda HAZU u Zadru.

Srijeda, Studeni 27, 2019 11:12

Najveća parnica protiv grada Zadra u povijesti ikada, kojom je Centar projekt d.o.o. zbog neostvarene realizacije projekta izgradnje hotela Hilton iz gradske blagajne tražio odštetu u visini od 154 milijuna kuna kuna okončana je na Trgovačkom sudu u Zadru i to u korist Grada.

Srijeda, Studeni 20, 2019 20:15

 

U organizaciji sindikata u Zadru je jučerna dvjema lokacijama održana akcija “Potrubi za obrazovanje”. 

U zadarskoj Foši okupili su se nastavnici iz srednjih škola predvđeni sindilkalnim povjereniko Jerom Bilanom, a kod rotora u Ulici Nikole Tesle njihovi kolege iz osnovnih škola. 

Srijeda, Studeni 20, 2019 08:15

Zadranka Jasminka Adžić Sikirić, koordinatorica Stranke Ivana Pernara za Zadarsku županiju, sudjelovala je na 1. Rusko- balkanskom samitu narodne diplomacije u Voronježu. Skup je održan 15., 16. i 17. studenog s ciljem uspostave dobrih odnosa između Rusije i naroda srednje i južne Europe, tj.

Stranice