Suzana Bandić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 3, 2020 17:36

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je 5. svibnja 2020. godine Općoj bolnici Zadar izdalo dopusnicu za obavljanje znanstvene djelatnosti u području biomedicine i zdravstva. Time je zadarska bolnica nakon trinaest godina dobila Znanstvenu jedinicu, koja je inače osnovana 1977. godine. Kako je uz dr. Željka Čulinu, ravnatelja zadarske bolnice, za to zaslužan i redoviti profesor otorinolaringologije prof.dr.sc. Neven Skitarelić, koji je s doc.prim.dr.sc. Natašom Skitarelić i doc.dr.sc.

Subota, Svibanj 30, 2020 18:23

Na 26. sjednici Gradskoga vijeća Grada Nina održanoj u Domu kulture vijećnici su jednoglasno izglasali svih 25 točaka dnevnoga reda. Najviše se raspravljalo o točki podvedenoj pod razno - utjecaju koronakrize na gospodarstvo te mjerama koje bi Grad Nin, budući da je nadolazeća turistička sezona još uvijek neizvjesna, trebao donijeti kako bi olakšao rad poduzetnicima i gradskim tvrtkama na svom području.

Četvrtak, Svibanj 28, 2020 20:35

Na području Policijske uprave zadarske u utorak je zabilježena dojava kako je osobu starije dobi sa skrivenog telefonskog broja nazvala nepoznata muška osoba, predstavila se lažno kao djelatnik poslovne banke te je uputila da ode u banku i podigne novac, a da će sutra kod nje doći djelatnici policije koji će preuzeti novac, kako bi provjerili da li se radi o lažnim novčanicama.

Utorak, Svibanj 26, 2020 11:21

Imovina iz stečajne mase propale riboprerađivačke tvrtke Adria d.o.o. možda bi ipak uskoro mogla pronaći kupca, a ovih su dana dobili najmoprimca za dio nekretnina. Potvrdio nam je to Dragan Bijelić, stečajni upravitelj te nekoć najmoćnije tvrtke za konzerviranje ribe na Mediteranu, kazavši kako su se nakon devet bezuspješnih dražbi počeli javljati potencijalni kupci te da je nekadašnja hladnjača iznajmljena proizvođačima Zadarskog piva.

Petak, Svibanj 22, 2020 16:39

U Općoj bolnici Zadar održan je sastanak Uprave i predstavnika radnika te je donesen zajednički zaključak da su sva materijalna i ostala prava iz radnog odnosa vezanih uz organizaciju rada tijekom pandemije covida-19 u toj ustanovi potpunosti ispoštovana.

Petak, Svibanj 15, 2020 12:45

Naš čitatelj iz Privlake dostavio nam je fotografije na kojima se vidi svježe nanesena bijela boja na zidu dugom oko 15 i visokom oko tri metra. Ništa ne bi bilo čudno da nije riječ o bunkeru iz Drugoga svjetskoga rata koji je u vlasništvu države.

Utorak, Svibanj 12, 2020 22:09

Medicinske sestre i tehničari Zadarske županije ove su godine obilježili Svjetski dan sestrinstva, no bez tradicionalne podijele Zadarskog bijelog srca, priznanja koje se od 2000. godine dodjeljuje medicinskim sestrama i tehničarima koji su svojom plemenitošću i zalaganjem najviše pridonijeli ugledu te profesije.

Ponedjeljak, Svibanj 11, 2020 22:16

Ovog su vikenda zadarske radijske postaje započele s premijernim emitiranjem najnovije pjesme Krešimira Perovića ‘’Gracijela’’.

Srijeda, Svibanj 6, 2020 12:08

Nakon što je Vlada RH donijela odluku o popuštanju mjere vezanih uz pandemiju izazvanu koronavirusom, a koja podrazumijeva i rad dječjih vrtića te osnovnih škola za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole,

Utorak, Svibanj 5, 2020 10:15

Zbog neisplate plaća za veljaču i ožujak radnici SAS Strojogradnje d.o.o. predvođeni Sindikatom metalaca Hrvatske (SMH), koji djeluje pri Savezu samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH), poslodavcu su najavili štrajk. Stoga je u ponedjeljak održan postupak mirenja na kojemu su sudjelovali predstavnici sindikata, uprave društva i miritelja iz Ministarstva rada.

Stranice