Vanja Mirčeta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 16, 2021 09:40

Gradski odbor SDP-a Zadar donio je Odluku o kandidaturi prof.dr.sc. Marka Vučetića, sveučilišnog profesora, za kandidata za gradonačelnika te kandidaturi Daniela Radete za zamjenika gradonačelnika u kampanji za nadolazeće lokalne izbore u svibnju.

Petak, Veljača 12, 2021 17:07

Belgijska ovčarka Bella, inače ravnopravna suradnica svojim kolegama, policijskim službenicima PU zadarske uz policijskog službenika za PEZ - vodič psa pred medijskim djelatnicima je u sklopu predstavljanja nacionalne kampanje "Manje oružja, manje tragedija" sudjelovala u simuliranoj akciji pronalaska oružja i minsko-eskplozivnih sredstava.

Petak, Veljača 12, 2021 12:45

U ponedjeljak navečer duž trenutno opustjele i pomalo depresivne Kalelarge, na Narodnom trgu te šetnici na Muraju osvanule su fotografije iz nekada starog normalnog vremena, iz vremena više ili manje uspješnih zadarskih karnevala. Moramo priznati bio je zaista lijep osjećaj proći glavnom gradskom ulicom i osjetiti dašak onih veselih maškaranih dana koji su se tradicionalno odvijali otprilike u ovo doba.

Utorak, Veljača 9, 2021 16:11

Sada je već opće poznata činjenica kako će se svi oni koji žele primiti cjepivo protiv covida-19, odnosno koronavirusa, prema listi prioriteta, ono moći primiti ili u ordinacijama svojih obiteljskih liječnika ili u tzv. izdvojenom pogonu, odnosno VIP salonu ŠC Višnjika. Kako doznajemo od liječnika obiteljske medicine, dr.

Utorak, Veljača 9, 2021 14:47

Promet za sva vozila dijelom Ulice dr. Franje Tuđmana trebao je biti obustavljen na desetak dana. Konkretnije, radi se o dijelu ponad parka Vruljica, gdje se početkom veljače trebala zatvoriti dionica ceste od križanja Tuđmanove, Ulice Nikole Tesle, pa do rotora na Meladi. U sklopu redovnog održavanja cesta od strane tvrtke Odvodnja d.o.o. primijećeno je kako se sa sjeverne strane potoka Vruljica stvara prirodni lijevak na kojem se pojavljuju velike oborinske vode.

Četvrtak, Veljača 4, 2021 09:45

Poduzetnicima i ugostiteljima je dosta diskriminacije, zaključavanja, iščekivanja i nerada pa su jučer na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u organizaciji udruge Glas poduzetnika (UGP) održali mirni prosvjed znakovitog naziva »Veliki krik poduzetnika«.

Srijeda, Veljača 3, 2021 11:22

Protekla 2020. godina, godina početka pandemije koronavirusa, među ostalima bila je kobna i za male iznajmljivače turističkog smještaja. Koliko je bila zbunjujuća, izazovna, toliko je bila i neučinkovita te je rezultirala povećanim brojem odjavljenih apartmanskih smještaja u cijeloj Hrvatskoj pa tako i na našem području. Najčešći razlog odjave koji su iznajmljivači navodili prigodom odustajanja od pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu jest činjenica da u 2020.

Srijeda, Veljača 3, 2021 09:45

Poduzetnicima i ugostiteljima je dosta zaključavanja, iščekivanja i nerada pa su za danas 3. veljače najavili akciju “Veliki krik poduzetnika” kojom žele podići svoj glas protiv, kako navode, neadekvatnih ekonomskih mjera i diskriminatornih odluka hrvatske vlade i Nacionalnog kriznog stožera Civilne zaštite u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Utorak, Veljača 2, 2021 11:17

Dragi naši članovi i prijatelji, već par dana dobivamo poruke i pozive s upitom hoćemo li otvoriti u ponedjeljak 1. veljače! Svi vi koji ste dolazili u La Palestru znate koliko smo se pridržavali svih mjera i nitko nikada nije prijavio, niti se zarazio u našem fitnessu. Što god svi mi mislili i koliko god nam sve ovo bilo nelogično i teško za prihvatiti, jednostavno rizik za otvoriti je prevelik.

Srijeda, Siječanj 27, 2021 10:30

Što više reći i na koji način još jednom opisati tako karizmatičnu i osebujnu, a opet s druge strane vedru i optimističnu osobu utjelovljenu u liku kapetana Šime Gržana? Da je je jedan od najpoznatijih i najeksponiranijih zadarskih kapetana; izravan i bez dlake na jeziku, znaju i ptice na grani. Što napisati o njemu koji bi zasigurno sam o sebi najbolje napisao?

Stranice