Velimir Brkić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 26, 2020 20:26

Oko 150 starijih i potrebitih na području koje pokriva Općina Zemunik Donji su u svojevrsnoj karanteni. Organizirani su timovi koji se u pandemiji koronavirusa brinu da im pomognu u zadovoljavanju najosnovnijih životnih potreba, u nabavi lijekova, namirnica i kućnih potrepština.

Četvrtak, Ožujak 26, 2020 19:48

Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru do kraja današnjeg dana trebao je donijeti odluku hoće li u tom gradu od sutra, 27. ožujka, biti uvedena karantena, potpuno zatvaranje grada, zabrana ulaska i izlaska na minimalno 14 dana koliko traje inkubacija koronavirusa.

Srijeda, Ožujak 25, 2020 14:17

Ministarstvo uprave dalo je upute u postupanju vezano za održavanje sjednica predstavničkog tijela jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave o čemu smo nedavno pisali. Naime, Ivan Knez, biogradski gradonačelnik, tražio je upute od Ministarstva uprave jer u Statutu i Poslovniku o radu Vijeća nema mogućnosti održavanja sjednica elektronskim ili telefonskim putem.

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:21

Članovi Stožera civilne zaštite Grada Biograda na Moru uz tehničku pomoć djelatnika komunalnog poduzeća Bošana d.o.o. i poljoprivredno dobro Vrana d.d. među prvima u Hrvatskoj odradili su veliku akciju dezinfekcije gradskih ulica i javnih prostora.
- Sredstva koje se koriste u dezinfekciji nisu opasna za ljude i kućne ljubimce, kazao je dogradonačelnik Marijan Stopfer, načelnik gradskog Stožera civilne zaštite.

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:12

Nema sektora kojeg nije pogodila situacija s pandemijom koronavirusa. Pogođeno je i ribarstvo, posebno ribari koji otkup gotovo u cijelosti plasiraju u Italiju ili na peškariji i po restoranima. Sve je zatvoreno, ništa ne ide, ni izvoz.
Kakvaje sada situacija upitali smo Vedrana Pribilovića, vlasnika ribarskog obrta »Mormora« Tkon.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 21:27 3

Usprkos pošasti koronavirusa centar Benkovca, kojeg smo posjetili u petak popodne,izgledao je kao jedno veliko gradilište. Na južnoj dijelu Šetnice kneza Branimira, benkovačke žile kucavice, skele, dizalice, građevinski materijal i strojevi, građevinci.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 21:09

U povodu pošasti koronavirusa Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluke kako bi se maksimalno smanjilo širenje virusa, to svi znaju. Pored izbjegavanja bliskih kontakata i držanja higijene, ako ste vani razmak od druge osobe mora biti najmanje dva metra, u unutarnjim prostorima razmak je najmanje tri metra.

Nedjelja, Ožujak 22, 2020 20:00

U povodu pošasti koronavirusa Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluke kako bi se maksimalno smanjilo širenje virusa, to svi znaju. Pored izbjegavanja bliskih kontakata i držanja higijene, ako ste vani razmak od druge osobe mora biti najmanje dva metra, u unutarnjim prostorima razmak je najmanje tri metra.

Petak, Ožujak 20, 2020 16:53

Kad je započela priča o koronavirusu na hrvatski Jadran, obalu i otoke, došlo je relativno puno stranaca i vikendaša. Kako na otoku Pašmanu brojni državljani Slovenije imaju svoje kuće i apartmane provjerili smo istinitost tih priča.

Petak, Ožujak 20, 2020 10:30 2

Da su sunce i more najbolji lijek protiv koronavirusa zaključili su brojni vikendaši i nautičari, koji su se posljednjih dvadesetak dana odlučili preseliti na obalu hrvatskog Jadrana. Iz većih gradova odlučili su se skloniti u manja turistička mjesta, poglavito na otoke.

Stranice