Velimir Brkić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 30, 2021 14:00

U Sutomišćici na otoku Ugljanu, na lokaciji Grušine, u tijeku je čišćenje i priprema terena površine 20.000 metara četvornih za komunalnu zonu gdje će se smjestiti reciklažno dvorište, odlagalište građevinskog otpada, kompostana, te prostori i skladišta općinskih komunalnih tvrtki Otok Ugljan d.o.o. i Obala i parkovi d.o.o., kao i pročistač za potrebe zone.

Četvrtak, Travanj 29, 2021 15:10

Nakon više od 40 godina od izgradnje ceste od Obrovca preko Žegara i Ervenika prema Kninu završeni su radovi na rekonstrukciji oko 1,5 kilometara dionice županijske ceste Ž6025, od Kaštel Žegarskog do granice k.o. Ervenik, koja je više od četiri desetljeća bila makadamski put.
Projekt rekonstrukcije izravnog spajanja Zadarske sa Šibensko-kninskom županijom je izradila tvrtka Via factum d.o.o. Biograd na Moru, a izvođač radova bila je tvrtka Kruševo - Put d.o.o. iz Smilčića.

Četvrtak, Travanj 29, 2021 10:00

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede Frane Barbarić pustili su jučer u rad Vjetrolektranu Korlat nedaleko Benkovca.

Utorak, Travanj 27, 2021 11:00

Dječji vrtić Sabunić iz Privlake obilježio je Dan planeta Zemlje uređenjem đardina, sadnjom cvijeća, začinskog bilja i maslina, edukacijom, postavljanjem klupica i stolića, te pjesmom.

Utorak, Travanj 27, 2021 10:24

Agencija za razvoj Zadarske županije Zadra Nova u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, u sklopu provedbe projekta »Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC Zadar), jučer je u multimedijalnoj dvorani Centra za razvoj i edukaciju u Poslovnoj zoni Grabi u Poličniku održala jednosatni Dijalog s građanima na temu Zdravstvena unija i to u hibridnom obliku, uživo i virtualnim putem.

Utorak, Travanj 27, 2021 10:13

Slavko Šare, bivši načelnik Općine Galovac, kandidat je Narodne stranke – Reformisti za načelnika ove ravnokotarske općine. Šare je bio načelnik Galovca od 2001. do 2010. godine.
Slavko Šare, kako je izjavio, ima punomoć, sve ovlasti i snažnu podršku Radimira Čačića, predsjednika Reformista, za načelničku kandidaturu i za nositelja kandidacijske liste za Općinsko vijeće.

Ponedjeljak, Travanj 26, 2021 14:00

Građani Biograda na Moru i okolice, prolaznici i turisti već krajem svibnja moći će uživati u jedinstvenom doživljaju. U Držićevoj ulici nadomak Dječjeg vrtića Biograd na mjestu u potpunosti srušenog kultnog ljetnog kina pri samom je kraju izgradnja potpuno novog kina koje će biti opremljeno najsuvremenijom tehnologijom koja će ljubiteljima filmova ponuditi potpuno novu, višu razinu.

Ponedjeljak, Travanj 26, 2021 13:16

Općinski odbor HDZ-a Polača na svojoj sjednici dao je potporu i donio jednoglasnu odluku o kandidaturi Viktora Prtenjače zvanog Vito za općinskog načelnika. Viktor Prtenjača, aktualni predsjednik OO HDZ Polača, načelničku dužnost je obnašao 16 godina, u četiri uzastopna mandata, od 2001. do 2017.

Ponedjeljak, Travanj 26, 2021 13:08

U Poduzetničkom inkubatoru u Biogradu na Moru jučer je potpisan Sporazum o političkoj suradnji Hrvatske demokratske zajednice s partnerima Narodnom strankom – Reformista i Strankom umirovljenika koji će pružiti snažnu potporu Ivanu Knezu, HDZ-ovom kandidatu za biogradskog gradonačelnika na lokalnim izborima 16. svibnja.

Ponedjeljak, Travanj 26, 2021 10:57

Grad Pag posjetio je zadarski župan Božidar Longin sa svojim zamjenikom Šimom Vickovićem i pročelnicima Krešimirom Laštrom, Danielom Segarićem i Ivanom Šimunićem. Paški gradonačelnik Ante Fabijanaić - Njekulin iznio je problematiku s kojom se svakodnevno nosi te ih poveo u obilazak gradom čipke predstavivši neke od gradskih projekata.

Stranice