Viktor Bogut

Srijeda, Kolovoz 28, 2019 13:26

Stipe Žunić uskoro će napuniti 29 godina. Prije dvije godine napravio je jedno od sportskih čuda i na Svjetskom atletskom prvenstvu osvojio brončanu medalju u bacanju kugle i najavio nove velike stvari. I prije tog rezultata, često je govorio kako »ima« hitac za tu medalju. Da ima hitac za velike stvari. Do jedne velike stvari je došao, ali nakon toga ima velikih problema s ozljedama.

Utorak, Kolovoz 27, 2019 13:27

Vikend je bio aktivan za malonogometaše Zadarske županije. Na Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević u dva dana odigrano je niz zanimljivih utakmica, a polako se turnir primiče svoj kraju. Ostaju najbolji među najboljima. Izgleda da je Smiljevac ipak bio prevelik zalogaj za ekipu Bili cvitak. U utakmici koja se održala na devetoj večeri 3. Memorijalno humanitarnog turnira koji se igra na ŠC Višnjik, Smiljevac je uz pomoć Doda Kolgeraja i Ante Dundovića došao do pobjede.

Ponedjeljak, Kolovoz 26, 2019 13:53

Ovo je za mene prije svega velika čast. Ali i veliki izazov - rekao je novi trener košarkašica Zadra Toni Matešić, koji će na tom mjestu naslijediti Mariju Maziju, koja je dugi niz godina obavljala tu funkciju. Matešić i Mazija samo mijenjaju mjesta, pošto će u novoj sezoni Mazija biti pomoćna trenerica.

Ponedjeljak, Kolovoz 26, 2019 09:56

Kristijan Krajina je iskusan igrač. Ima 28 godina i polako ulazi u najbolje košarkaške godine. No, u svojoj seniorskoj karijeri, nastupao je za samo tri kluba. Odnosno, sveučilište Mount St. Mary's u SAD-u te dva hrvatska velikana. Nakon jedne sezone u Šibeniku, gdje je doživio i tešku ozljedu, Krajina je preselio u Zadar, gdje je igrao pune tri sezone. No, ovoj suradnji je došao kraj i Krajina će preseliti u još jedan veliki klub, VEF Rigu, prvaka Latvije.

Subota, Kolovoz 24, 2019 08:30

U odličnom ambijentu, pred velikim brojem gledatelja nastavio se humanitarno memorijalni turnir Antonio Jurjević. Dalje ide Varoš, koja je s pet komada ispratila sastav Perpetuum mobile i Bistor kolodovor, koji je s 4:2 svladao Kampovce. Danijel Subašić i njegov sastav Cataleya Sport line je slavila protiv poznate zadarske malonogometne momčadi Sv. Ante s 4:2, iako su »sveci« imali vodstvo. Puntanuja je nakon šesteraca izbacila Pirovac, a s pobjedama nastavlja i momčad Udruga Pojonsko srce.

Petak, Kolovoz 23, 2019 09:58

Na 3. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević odigrala se prva utakmica koja je završila bez ijednog pogotka i to između Tri Bartola i Poljica. O pobjedniku je na kraju odlučivao rulet šesteraca, a za gol su bila bolja Tri Bartola. Još jedna utakmica završila je bez pogotka, i to ona između Velebita i Debeljaka, a šesterce su bolje zabijali momci iz Debeljaka. Utakmica s puno tenzija odigrala se između Murvice i Termina, a u konačnici je završila u korist Murvice rezultatom 2:0.

Četvrtak, Kolovoz 22, 2019 13:40

Iako je već u prošloj sezoni desetak dana službeno bio trener prve ekipe Ženskog košarkaškog kluba Zadar, u novoj sezoni to će biti i službeno. Nakon dugog niza godina najbolji zadarski ženski sportski kolektiv u novu sezonu ulazi s novim trenerom. Toni Matešić novi je prvi trener, dok će Marija Mazija ostati u ekipi i to kao pomoćna trenerica.

Srijeda, Kolovoz 21, 2019 11:46

Nastavlja se natjecanje najvećeg malonogometnog turnira na ovim prostorima, Memorijalno humanitarnog turnira »Antonio Jurjević«. Odigran je niz utakmica, a izdvojit ćemo dio njih. Nakon početnog rezultatskog minusa ekipa Cataleya sport line, za koju je na trećoj večeri igrao i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić, ubacuje u petu brzinu i dolazi do pobjede nad ekipom Popay Benkovac s 3:2.

Nedjelja, Kolovoz 18, 2019 09:28

Počeo je treći memorijalni malonogometni turnir »Antonio Jurjević«, a na terenima ŠC Višnjik natjecat će se čak 120 sastava, što je debelo premašilo prošlogodišnji turnir kada se natjecalo 97 momčadi. Turnir se igra u tri kategorije, seniori, veterani i djeca, a u ovogodišnjem izdanju turnira uživat će i 18 ekipa djece rođenih 208 godine i mlađe.

Četvrtak, Kolovoz 15, 2019 13:40

Malo je vruće. Nije lako. Čim izađe sunce, odmah smo kao voda - rekao je Ivan Siriščević, nakon uvodnih treninga, dodavši:
- Ali dobro je. Tako treba biti. Zaista smo krenuli jako.

Stranice