Viktor Bogut

Petak, Listopad 25, 2019 10:23

Kad pomisliš na rođene pobjednike, jedno od prvih imena koja padaju na pamet definitivno je ono Šime Fantele. Zadarski 33-godišnji jedriličar u posljednjem desetljeću osvojio je u svom sportu sve što se moglo osvojiti, a krunu karijere doživio je na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, kad mu je s Igorom Marenićem u klasi 470 pripala zlatna medalja, prva hrvatskog jedrenja u povijesti. Uspomena je to koja ostaje za cijeli život.

Četvrtak, Listopad 24, 2019 14:28

Danijel Jusup, novi trener Zadra, predstavio se i službeno zadarskoj javnosti i najavio dvoboj s Cibonom.
- Imamo novog trenera. Na našu sreću stigao je jedan od najboljih trenera koji je radio u Zadru – rekao je sportski direktor Branimir Longin, koji je dodao kako ipak očekuje svjetliju budućnost.
- Sigurno neće biti jednostavno, ali svi idemo u istom smjeru. Imamo sinergiju koja nam je potrebna i veselimo se idućim utakmicama.

Srijeda, Listopad 23, 2019 13:49

Nije bilo jednoglasno – izjavio je Željko Žilavec o izboru Danijela Jusupa na mjesto novog trenera Košarkaškog kluba Zadar, nakon što je Ante Nazor dobio otkaz. Kako je direktor kluba potvrdio, Nadzorni odbor se sastao u utorak navečer i dugo vijećao. Danijel Jusup je bio jedan od izbora, za kojeg je glasala većina. Nakon toga je Jusup pozvan na sastanak gdje je iznio svoje uvjete, a nakon toga je i službeno izabran.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 15:40

Kao što znate trener Ante Nazor nije više s nama. Nažalost nadali smo se da će odraditi svoj mandat do kraja, ali svi znamo da je Zadar specifična sredina i da se tu možda najmanje trpe porazi, vjerojatno igdje u Europi. Tako da zahvaljuemo Anti na svemu što je napravio za nas, pogotovo za prošlu sezonu što je došavši u teškoj situaciji izvukao nas od ispadanja iz ABA lige. Želimo Anti svu sreću, a klub je u potrazi za novim trenerom.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 09:59

Ante Nazor više nije trener Zadra. Svakih dvije ili tri godine ovako krenemo s tekstom. To se dogodilo i sada. Neočekivano? Očekivano? Realno očekivano, barem kada se prati dugogodišnji rad ovog kluba. Još jednog trenera »stajao« je loš ulazak u sezonu i nadamo se da se neće ponavljati sezone u kojoj će se mijenjati dva, ili tri trenera.

Petak, Listopad 18, 2019 22:37

Novu lošu utakmicu odradili su košarkaši Zadra i u Beogradu, relativno glatko izgubili protiv Mega Bemaxa i s 0:3 krenuli u ABA ligu. U prvoj četvrtini Zadrani su primili 30 koševa, u trećoj 28, u zadnjoj 27, na kraju skoro sto. A Mega Bemax je mlada i nimalo moćna momčad. Za sada. Dok je Bryon Allen bio svjež, držao je Zadar u igri. Kada mu je nestalo energije, sve je bilo gotovo.

Petak, Listopad 18, 2019 10:26

Nakon dva kola ABA lige košarkaši Zadra imaju dva poraza. Onaj u gostima kod Budućnosti je očekivan. Onaj kod kuće protiv Krke je..
- Kiks - kaže trener Zadra Ante Nazor.

Srijeda, Listopad 16, 2019 11:36

Noć kad sam preplivao Dunav, pjeva Đorđe Balašević, koji se u pjesmi bori s »velikom rijekom, valovima, ali šta srce zna o tome...«. Zadar ponovno nije imao »srca« da prepliva Krku. Ne previše jaki Slovenci bili su bolji, pametniji, spremniji u svim segmentima i na kraju zasluženo slavili.

Utorak, Listopad 15, 2019 09:56

Nije bilo lako. Definitivno nije. Ali košarkaši Sonik-Puntamike zasluženo su ostvarili pobjedu u Zagrebu kod Hermes Analitice i tako izbjegli tri uzastopna poraza na otvaranju HT Premijer lige. Zadarski sastav prvo je poražen u Sinju kod ne previše jakog Alkara i to nakon što je tri četvrtine kontrolirao utakmicu.

Ponedjeljak, Listopad 14, 2019 09:52

Ako se po jutru dan poznaje, onda košarkašice Zadra neće imati sezonu za pamćenje. Naime, u prvom kolu su teško poražene od Medveščaka, koji je nakon prve četvrtine imao 16 koševa prednosti, a razlika je do poluvremena rasla i do 30 koševa. Medveščak je šesterostruki prvak Hrvatske, ali i ekipa koja je, uz trenera, izgubila četiri igračice iz prve postave. Zadranke su izgubile također mnogo. Lara Nikpalj Vukorepa i Lucija Perica zaključile su karijeru.

Stranice