Zadarski list

Utorak, Prosinac 3, 2019 22:00

Kult i Dišpet u sklopu predblagdanskog programa svim posjetiteljima kao božićni poklon donosi nastup SplickeScene. Početak je u 20h.
Sve Zadranke i Zadrane te njihove goste koji će se okupiti u četvrtak 5. prosinca u Kulta i Dišpeta čeka večer ispunjena smijehom! "SplickaScena: XMAS EDITION" je stand-up comedy show na kojem će ova komičarska ekipa po prvi puta doći u Zadar u punom sastavu te izvesti presjek svog najboljeg materijala!

Utorak, Prosinac 3, 2019 22:00

Za blagdan Sv. Nikole u Međunarodnom centru za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA Zadar) otvoriti će se vrata za sve zainteresirane posjetitelje. Dan otvorenih vrata MCPA Zadar tradicionalno se održava na
blagdan Sv. Nikole jer se Centar smjestio na prostoru nekadašnjeg samostana Sv. Nikole, gdje se nalaze i ostaci istoimene crkve za koju se planira da će u budućnosti zaživjeti kao dio Prezentacijskog centra

Utorak, Prosinac 3, 2019 21:15

Članovi Turističkog vijeća i Nadzornog odbora Turističke zajednice grada Zadra na čelu s predsjednikom Vijeća, gradonačelnikom Brankom Dukićem, odazvali su se pozivu gospodina Juana Baliña, voditelja Odjela za inozemnu promociju i marketing Turističke destinacijske organizacije u Bilbau i posjetili taj baskijski grad u Španjolskoj koji je u protekla dva desetljeća doživio velik uspon na svjetskom turističkom tržištu.

Ponedjeljak, Prosinac 2, 2019 20:30

O redovitom gostu zadarskih pozornica, jazz pijanistu Matiji Dediću, gotovo sve se već zna, pa ipak nas ne prestaje oduševljavati i iznenađivati svojim izvedbama – bilo da se radi o jazz standardima, autorskim skladbama, skladbama njegova oca Arsena ili djelima klasične literature.

Nedjelja, Prosinac 1, 2019 19:45

Adventski trgovi »Adventa u Zadru 2019«, Trg Petra Zoranića i Trg Pet bunara, u subotu su navečer opet bili prepuni. Održan je treći veliki besplatni koncert iz programa koje je za ovogodišnje adventske dane pripremila Turistička zajednica grada Zadra sa suorganizatorima i partnerima. Rafale dobrih emocija i vrhunske zabave s adventske su pozornice ispaljivali punk-rockeri »Hladnog piva«.

Nedjelja, Prosinac 1, 2019 12:32

 

Srijeda, Studeni 27, 2019 09:30

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević na 10. sjednici Predsjedništva stranke u Sisku, održanoj 14. studenog, donijela je odluku kako će na predstojećim izborima podržati Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za drugi predsjednički mandat.

Utorak, Studeni 26, 2019 16:30

Jučer je održana akcija »Dan otvorenih vrata - reciklažno dvorište Gaženica« u sklopu kampanje Pogodi pravi koš, projekt Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Zadra.
Na predstavljanje reciklažnog dvorišta bili su pozvani svi građani, a u prijepodnevnim satima organizirano su se odazvale skupine ukupno pet vrtića: Vrtić Maslačak, Tratinčica i Smiljevac (Sunce) te privatni vrtići Maslačak i Tratinčica.

Utorak, Studeni 26, 2019 08:15

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama koji se svake godine obilježava 25. studenog, Policijska uprava zadarska u suradnji s Odjelom za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru ovih dana je organizirala Okrugli stol pod nazivom "Međusektorska suradnja na temu zaštite i podrške žrtvama i svjedocima".

Ponedjeljak, Studeni 25, 2019 19:00

Melija Anijana i druge znamenite žene antičkoga Zadra naslov je drugog javnog predavanje koje će u sklopu ciklusa Žene u prošlosti Zadra održati sutr, 27. listopada, u 18:00 sati u dvorani Državnog arhiva Zadar, na trećem katu.

Stranice