Zadarski list

Subota, Prosinac 15, 2018 19:15 1

Nova zadarska regionalna televizijska postaja TV Diadora  koja je počela s emitiranjem 18. rujna, organizirala je jučer Božićni  domjenak. U prostorijama televizije okupilo se mnoštvo uzvanika iz  raznih područja djelatnosti, a posjetili su ih i čelni ljudi Županije i Grada, župan Božidar Longin i gradonačelnik Branko Dukić.

Subota, Prosinac 15, 2018 16:45

Niti iznimno hladno subotnje jutro nije spriječilo naše sugrađane u tradicionalnom druženju i ispijanju kave u ugostiteljskim objektima na Poluotoku. Usprkos hladnoći i "lažnom" sjaju Sunca mnogi su guštali na otvorenom prostoru. Dok su jedni prosvjedovali, drugi su uživali u adventu i svemu što ovo doba godine nudi. Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji našeg Marina Gospića.

Subota, Prosinac 15, 2018 13:43

Reakcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP- a Hrvatske na puštanje zlostavljača iz Zadra da se brani sa slobode

Puštanje na slobodu teškog zlostavljača koji je prije šest mjeseci u Zadru mladoj ženi ugrozio život i zdravlje, a sve zbog pravosudne procedure, predstavlja sumrak funkcioniranja pravosudnog sustava u Hrvatskoj.

Petak, Prosinac 14, 2018 20:33

Ogorčeni sramotnom odlukom zadarskog pravosuđa koja je užasnula cijelu hrvatsku javnost, pozivamo građane i građanke našega grada da nam se pridruže na mirnom prosvjedu.

Prosvjedna povorka kreće u subotu, 15.prosinca 2018.god. s početkom u 11 sati iz parka Gospe od zdravlja do zgrade suda.

Petak, Prosinac 14, 2018 16:56

Zbog većeg interesa javnosti, premda ste više - manje upoznati s kronologijom događanja, šaljem priopćenje iz ureda predsjednice suda, Ane Mišlov,

Denis Klarendić – glasnogovornik suda

Petak, Prosinac 14, 2018 14:59

Već tradicionalno uoči Božića, župan Božidar Longin u pratnji svog zamjenika Šime Mršića, pročelnice Ureda župana Marine Dujmović- Vuković i pročelnika Ivana Šimunića posjetio je franjevce Samostana svetoga Frane u Zadru gdje su ih dočekali provincijal fra Andrija Bilokapić i gvardijan fra Anselmo Stulić.

Petak, Prosinac 14, 2018 14:51

Župan Božidar Longin danas je tradicionalno uoči Božića posjetio i benediktinke samostana Svete Marije u Zadru. Uz prigodne darove župan je časnim sestrama zaželio sretan Božić, dobro zdravlje u idućoj godini te uspjeh u njihovom svakodnevnom duhovnom djelovanju.

Petak, Prosinac 14, 2018 10:34

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad više (7) osoba, koje se sumnjiči za nabavku i preprodaju kokaina.

Naime, 31-godišnjaka se sumnjiči  da je od kolovoza do studenog, u devet navrata na zadarskom području vršio preprodaju kokaina. Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 20:57

I ove je godine, kao i dugi niz godina prije toga, upriličen božićni prijem za zadarske barkajole. U Maloj vijećnici primili su ih gradonačelnik Branko Dukić, zamjenici Jagoda Surać i Ante Babić te pročelnik za financije Ivan Mijolović.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 11:51

 U dvoje je sve ljepše, poručili su iz OTP banke, objavivši da  su OTP i Splitska banka sada zajedno. Taj uspješni proces i ovo predblagansko vrijeme bili su i povod za Božićni domjenak koji je održan u  utorak u Arsenalu.

Uz puno lijepih želja za nadolazeću 2019. godinu,  koje je uputio predsjednik Uprave OTP banke, Balasz Bekeffy i čaše pune šampanjca, priređen je i atraktivan program te koncert Petra  Graše.

Stranice