ZL Promo

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Kolovoz 29, 2020 19:07

Stara izreka iz mađarske Baranje (majke vina), jasno naznačuje da kod vina imamo dvije struke i - gušt, nametnula mi se za razgovora s Brankom Bungurom, vlasnikom Vinarije u Biogradu na Moru iz koje izlaze Vina Biograd, a kaže: »Hrvati rade vinograd, Nijemci podrum, a mi Mađari - pijemo.« Vina Biograd izlaze, naime, iz najsuvremenije vinarije u Dalmaciji, a vinograd nema, već grožđe otkupljuju:

Subota, Kolovoz 29, 2020 18:46

Na oko 180 metara nadmorske visine, u praporu ili lesu, što je Smilčiću sljubio s pržinom, s uzvišenja što je za okupacije služio kao izvidnica neprijatelju, sad izviđamo divotu od vinograda obitelji Arbanas dolje niz padinu. Vodi nas Branko, što je nastavio na od oca Rajka, a kažu i više majke Milke, začet OPG Rajko Arbanas, u dijelu vinogradarstva i vinarstva. U 2008. podignuta, sada predivna dva vinograda, na 4 hektara, sa 12.500 panja, pred skori su rod.

Subota, Kolovoz 29, 2020 18:36

Od povijesnih prapočetaka vina u Hrvatskoj, rimskog življenja s vinom, barbarskih provala i ugroze vina, pa vinskog zamaha po pokrštavanju Hrvata, održanja za mletačko turskih ratova, do vrhunaca vinske gotovo monokulture pred filokseru, krive za egzodus Dalmatinaca put Amerike, do socijalističkih "stolnih" vinarija i domaćih vina "za sebe", Domovinskog rata i početaka "od ispod nule", do sadašnje "vinske revolucije koja teče", područje današnje Zadarske županije živi sa vinogradima i vinom p

Petak, Studeni 29, 2019 17:10
 
Što zaposlenici žele? Ovo je vjerojatno pitanje koje muči većinu poslodavaca, kojima je cilj
stvoriti ugodnu radnu sredinu, sa sretnim ljudima koji svoj posao obavljaju savjesno i „s
guštom“. Je li moguće voljeti svoj posao i na njega ne odlaziti s grčem u želucu? Naravno,
ako radite ono što volite, za to ste adekvatno plaćeni i još vam poslodavac osigurava
Utorak, Studeni 26, 2019 11:19

Jako sam sretan jer su me izvukli na ovoj nagradnoj igri "Budi i ti jedan od Pevecovih 7". Nisam očekivao da bih mogao dobiti nagradu te sam u početku bio u šoku i nekoliko sam puta provjerio je li to istina. Nisam mogao vjerovati da sam dobio 100.000 kuna i hvala Pevecu. Ovi novci dobro će nam doći jer upravo renoviramo stan tako da ćemo ovim novcima moći staviti točku na "i" te sve urediti do kraja.

Utorak, Rujan 17, 2019 08:00

Na samom ulazu u Zadar, u kulturno-povijesnoj palači Cedulin, otvoren je salon luksuznog modnog brenda Croata. U besprijekornom interijeru nekadašnje rezidencije zadarske plemićke obitelji iz 12. stoljeća, CROATA Museum Concept Store oslikava koliko je snažna povezanost mode, tradicije i kulturne baštine.

Subota, Srpanj 6, 2019 13:00

Franck je na terasi zadarskog Beach bara Bamboo predstavio osvježavajuće ljetne koktele napravljene s Franck instant Cappuccino okusima koje su Franckovi baristi osmislili za nadolazeću ljetnu sezonu.   

Petak, Siječanj 18, 2019 22:00

Trgovine Sarag i dalje nude velike popuste na niz odabranih artikala.  Najnovija akcija traje do 15. veljače ili isteka zaliha, a cijene su snižene  šećeru "Viro" koji je sada samo 3,99 kuna za kilogram dok je trajno mlijeko Dukat s 2,8 mliječne masti po 4,99 kuna za jednu litru.

Četvrtak, Prosinac 13, 2018 21:00

Sarag daruje svoje kupce i to svaki tjedan sve do 26. siječnja  iduće godine. Za sudjelovanje u atraktivnoj nagradnoj igri treba obaviti kupovinu u bilo kojoj prodavaonici Saraga, staviti u omotnicu račune i ubaciti ih u nagradnu kutiju.

Petak, Studeni 30, 2018 14:00

Sarag daruje svoje kupce i to svaki tjedan sve do 26. siječnja  iduće godine. Upravo je startala atraktivna nagradna igra za sudjelovanje u kojoj treba obaviti kupovinu u bilo kojoj prodavaonici Saraga, staviti u omotnicu račune i ubaciti ih u nagradnu kutiju.

Stranice