Zvonko Čulina

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Srpanj 18, 2011 00:00

U organizaciji pridraškog Kulturno-umjetničkog društva Luzarica, a u programu LITO 2011. te pod pokroviteljstvom Općine Novigrad i pred mnoštvom radoznale publike, većinom mještana Pridrage, gdje se skupilo "mlado i staro", u subotu je na Sportskom centru Mile Čulina Bulin dvanaesti put za redom održan godišnji susret KUD-ova pod već tradicionalnim i znakovitim naslovom "Dalmacijo, Pridragu ti ljubim".

Petak, Srpanj 15, 2011 00:00

U Novigradu 3. kolovoza Na škalinan će se obilježiti Dan Općine Novigrad uz nastupe općinskih KUD-ova. Uslijedit će fešte i turniri, a osmišljen je i posve novi ovosezonski program noćnog razgledavanja Novigrada

klapa
Petak, Srpanj 1, 2011 00:00

Utorak, Lipanj 21, 2011 00:00

Srijeda, Ožujak 9, 2011 00:00

U Novigradu su se i ove godine održale već sad tradicionalne „Male maškare" kao jedan zaseban i posebno radostan susret u sklopu dječjih događanja.

Okupljanje je bilo ispred općinske zgrade, odakle je povorka krenula do crkve Sv. Nikole, s malim zadržavanjima kad su se svi gostili i sladili sokovima i slatkišima.

koncert_1
Petak, Prosinac 31, 2010 00:00

Božić je stoljećima odgajao hrvatskog čovjeka u kršćanskoj vjeri i kroz temeljne ljudske vrednote. Božićne pjesme odgajaju hrvatsku vjerničku dušu za ljubav prema bližnjima. U božićnim je pjesmama jasno naznačena istina o Isusovu rođenju - Petra Bolanča

Subota, Studeni 20, 2010 00:00

U organizaciji Osnovne škole Braća Radić iz Pridrage i ravnatelja škole Krste Zubčića, a u spomen žrtvama Vukovara, Škabrnje i Pridrage, kao i svih žrtava Domovinskog rata te u spomen na prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana, osnovnoškolci su pred njegovim spomenikom u Pridrazi položili cvijeće i zapalili svijeće te izmolili molitve za sve pale, znane i neznane, koji svoje živote položiše za dobrobit i slobodu Domovine.

misa_pridraga_sv martin
Subota, Studeni 13, 2010 00:00

U starokršćanskoj bazilici, spomeniku nulte kategorije je na dan sv. Martina biskupa, 11. studenog, služena sveta misa koju je pred velikim brojem vjernika predvodio nadbiskup zadarski msgr. dr. Želimir Puljić.

Na početku slavlja je mjesni župnik don Jure Zubović nadahnutim riječima dobrodošlice i zahvale pozdravio nadpastira te mnoge svećenike okolnih župa.

Nedjelja, Listopad 31, 2010 00:00

Likovna i književna radionica župe Pridraga, koju vode umjetnički par, slikarica i ilustratorica Karolina Kulier Čulina (članica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zadar) i Zvonko Čulina, umjetnik i književnik (član HDLU-a Zadar i Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne u Mostaru), već četvrtu godinu za redom kontinuirano vode kreativnu, likovnu i književnu radionicu pri župi, u svom mjestu Pridrazi.

Srijeda, Rujan 8, 2010 00:00

Drugog dana seminara, predavanje je održala dr. Mira Klarin, psiholog dječje psihologije i psihologije odraslih. Govorila je o braku s psihološkog aspekta te obiteljskog savjetovališta, odnosno kako raspraviti o realnim životnim problemima, načinima rješavanja različitih životnih situacija žena i muškaraca te o prioritetima koji su nužni i važni za harmoniju bračnog saveza

Stranice