Čekao, čekao pa stigao "na carski"

Slika korisnika admin
Autor: 
Arif SITNICA
Mama Lana i mali Davide, čestitamo!

U Novoj godini prvi je u Zadru na svijet stigao maleni David. Iako su ga svi očekivali u 2015. godini, nije se dao i očito je odlučio da rođendan uvijek slavi na prvi dan nove godine. Mama Lana je jučer ujutro bila umorna, ali presretna. David je na svijet stigao nešto iza jedan sat poslije ponoći, a porođen je carskim rezom.

- Stigli smo u bolnicu tijekom dana na staru godinu, trudovi su već bili krenuli i mislili smo da ću roditi prirodnim putem. Cijeli dan smo to pokušavali na prirodan način, no na kraju nije išlo, prepričava nam Lana uz koju je cijeli dan bio suprug, a porod je nadzirao dr. Rukavina. Maleni David se rodio s 3.770 grama, a dug je 56 centimetara te je prvo dijete u obitelji Žunić.

- Na kraju, mogu samo reći kako sam presretna, neki je to poseban osjećaj. Još uvijek mi je sve čudno, kad mi ga donesu zaboravim na sve bolove. Nisam znala kako ću se ponašati kad ga vidim, no sreći sada nema kraja, kaže Lana. Uz nju su jučer bile medicinske sestre Anamarija Perica, Marina Čakarun i Krstina Valin.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno