Devetorica hrabrih na Morskim orguljama otvorili sezonu kupanja

Slika korisnika valentinam
LITU NIJE KRAJ!
Ledeno je, ali adrenalin krpa kao droga, puca odozdol u glavu. Zadovoljni smo, lani nas je bilo pet, a ove godine već devet, napredujemo, rekao je jedan od kupača Tomislav Travica
Zvonko KUCELIN
Tko smije reći da mu je hladno!

S prvim danom nove godine i uz povike: "Litu nije kraj!" - otvorena je ovogodišnja sezona kupanja. Drugu godinu za redom članovi zadarskog triatlon kluba TNT i nekoliko pojedinaca koji su se odazvali ovom nesvakidašnjem pozivu, ukupno njih devetorica hrabrih, odradili su na Morskim orguljama novogodišnje kupanje točno u podne. Temperatura zraka prema Državnom hidrometeorološkom zavodu "ugodnih" 12 stupnjeva Celzijevih, temperatura mora 10 stupnjeva Celzijevih, uz jaki sjeveroistočnjak.

- Ledeno je, ali adrenalin krpa kao droga, puca odozdol u glavu. Zadovoljni smo, lani nas je bilo pet, a ove godine već devet, napredujemo, rekao je Tomislav Travica koji je bio zadužen za "nabrijavanje" ekipe.

Na sada već početak tradicije posebno je ponosan predsjednik kluba TNT Siniša Pezelj.

- Na prijedlog za novogodišnje kupanje došao je moj prijatelj, profesor Dražen Adžić iz Kluba daljinskog plivanja, a mi smo naivno prihvatili i, eto nas već drugu godinu ovdje, a on već drugu godinu nije došao, smije se Pezelj koji Adžiću nedolazak ipak nije zamjerio.

Osim kupača na Morskim orguljama, u moru su na prvi dan Nove godine uživali i kitesurferi te windsurferi, ali i galebovi, a sve to promatrali su i snimali oduševljeni turisti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (4 glasova)