Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

NOVOGODIŠNJA FOTOGALERIJA Ta divna raspjevana i rasplesana zadarska noć (31.12.2018./1.1.2019.)

01.01.2019. 09:03
NOVOGODIŠNJA FOTOGALERIJA Ta divna raspjevana i rasplesana zadarska noć (31.12.2018./1.1.2019.)


Brojni su se Zadrani sjajno zabavljali na Silvestrovo dok su noćas na Poluotoku prašili koncerti sa svih strana, od Nene Belana, Foruma, Zorana Jelenkovića, Rockatansky benda do Martine Thomas. Ipak, ona centralna, vrhunska  zabava bila je na Narodnom trgu kada su se Neni Belanu & Fiumensima te grupi Forum tradicionalno točno u ponoć pridružili zadarski gradonačelnik Branko Dukić i novoizbrani direktor Turističke zajednice grada Zadra Mario Paleka nazdravivši svojim sugrađanima i poželjevši im sve najbolje u Novoj 2019. godini.
Turistička zajednica grada Zadra za najluđu noć pripremila je čak pet koncertnih događaja. Na adventskom trgu u okruženju raskošne ponude 25 adventskih kućica od 20 sati krenuo je koncert zadarskog glazbenika Zorana Jelenkovića, a od 22 sata i sjajni i dugovječni Rockatansky Band. U isto vrijeme na Narodnom trgu nastupio je legendarni zadarski Forum, a nakon njih i vječni Neno Belan & Fiumensi., dok je na Forumu od 22 sata nastupala Martine Thomas & INSD Enterprise. 
– Zadrani vole moje glazbu, zato se ovdje osjećam kao doma – tako o Zadru govori jedan od najproduktivnijih hrvatskih glazbenika koji potpisuje više od 200 autorskih pjesama. U spoju ljubavnih balada, evergreena, pop-rocka, dalmatinskog etna, talijanskog belcanta ili utjecaja latina i ska, kao i sa zvukom sjajnih Fiumensa, teško je nešto izdvojiti. Belan je redao hit za hitom, pa je tako i novogodišnje druženje bilo raspjevano i veselo.
Kako je bilo na gradskim ulicama pogledajte u Novogodišnjoj fotogaleriji našeg Zvonka Kucelina.