Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mali Zadrani na Narodnom trgu plesom i igrom ispratili Staru godinu

01.01.2020. 17:23


Mali Zadrani su u pratnji svojih roditelja na Narodnom trgu u Zadru plesom i igrom ispratili Staru godinu.
U organizaciji »Top Eventsa« iz Šibenika, već četvrtu godinu, 31. prosinca, održan je program dočeka Nove godine za najmlađe koji je počeo u 11 sati i koji je u veseloj atmosferi trajao sve do 13 sati.
Za šušur i vrhunsku animaciju pobrinuli su se crtani likovi: Sveti Nikola, Krampus, Sveta Lucija, Djed Božićnjak, te Elsa, Ana i Olaf s kojima su se djeca mogla slikati i družiti kroz cijeli program dječjeg dočeka Nove godine.
Podsjetimo, vrijedni organizatori iz Top Eventsa su kroz vrijeme Adventa na Trgu pet bunara, organizirali brojne radionice za najmlađe, na kojima su im spomenuti crtani likovi pravili društvo, ali i šetali s njima u blagdanske dane i dijelili slatkiše na Kalelargi.
Prije početka odbrojavanja Nove godine, koje je je bilo točno u podne, na bini je gostovala i plesna skupina djevojaka iz plesnog kluba »Lana« iz Zagreba.
-Riječ je o plesnom klubu koji je priznat u Hrvatskoj i Europi. Raduje nas što su djevojke iz kluba s nama i što su za ovu prigodu izvele svoje plesne točke, jer je ipak riječ o plesačicama koje su europske i svjetske prvakinje u suvremenom plesu, poručila je mlada Katarina Radovanić iz organizacijskog tima koja je za ovu prigodu bila odjevena u Baku Mraz.
Uz ples i likove iz crtanih filmova koji su paradirali Trgom, organizatori su se i ovaj put istaknuli svojom kreativnošću, pa su za malene posjetitelje priredili i druge zabavne sadržaje, poput mini diska i bogate tombole.
-Osim slikanja sa svojim najmilijim crtanim likovima, pripremili smo i pregršt drugih zabavnih stvari. Uz mini disko, tu je i mala nagradna igra koja uvijek razveseli djecu, radosno je rekla Radovanić, nadodajući kako je ipak najveću radost izazvalo 500-tinjak puštenih šarenih balona sa brojnim nagradama od obiteljskih ulaznica za Cinestar do onih za klizalište.
Uz zabavu koja je trajala sve do ranih popodnevnih sati, dječji smijeh je najavio sretnu i uspješnu Novu 2020.godinu, a organizatori su se još jednom zahvalili svim svojim partnerima koji su im pomogli u realizaciji uspješne dječje Nove godine, te su svima zaželjeli sretnu i veselu nadolazeću 2020.godinu.


Novogodišnje želje
Dok su rasplesana djeca na Trgu radosno čekala Novu godinu, pitali smo Zadrane što misle o Staroj i što očekuju od Nove godine.
-Za Novu se nadamo da će biti bolja od 2019. i neka bude samo zdravlja, to je najvažnije, poručila je brojna obitelj Šikić.
-Radujemo se Novoj godini, a 2019. nam je posebno draga, jer smo u njoj dobili bebu, poručio je mladi bračni par Šokota, uz najljepše želje svim svojim sugrađanima.
-Od Nove očekujem da ne bude gora od 2019., rekao je Šime Botica i svima je zaželio puno zdravlja, sreće i uspjeha u 2020. godini.