Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Nizozemci i Nijemci vole Soline

31.01.2012. 23:00
Nizozemci i Nijemci vole Soline


Ponudili smo sve naše adute, od smještaja u kampu, usluge, gastroponude i zabave pa do okruženja kao što su tri nacionalna parka, zatim PP Vransko jezero s ornitološkim rezervatom, kazala je voditeljica prodaje i marketinga Kristina Brčić
Promoviranje kampa Park Soline biogradske Ilirije d.d. nastavlja se i ove godine istim intenzitetom.
Naime, na prvim ovogodišnjim sajmovima koji su održani u Nizozemskoj i Njemačkoj predstavnici ove tvrtke prezentirali su kamp Park Soline brojnim posjetiteljima ovih dvaju velikih europskih sajmova. Ovom prilikom bili su izlagači na štandu HTZ-a u nizozemskom gradu Utrechtu te u Stuttgardu u Njemačkoj. Na ovim sajmovima Hrvatska je bila zemlja partner te je prisutnost na njima imala i dodatno značenje.
Sajam u Utrechtu posjetilo je 126.279 posjetitelja.
– Pokazano je iznimno zanimanje za našu zemlju, županiju i sam Biograd, a to što veliki broj Nizozemaca voli kampirati i provoditi aktivan godišnji odmor išlo je nama u prilog. Tako smo kolega Jurica Milačić i ja imali dosta posla, što nas jako raduje. Dakako, ponudili smo sve svoje adute, od smještaja u kampu, usluge, gastroponude i zabave pa do okruženja kao što su tri nacionalna parka, zatim PP Vransko jezero s ornitološkim rezervatom, kao i 60 metara duga biciklistička staza, što sve skupa pruža doista različite mogućnosti za odmor po osobnoj želji. Stoga se s pravom nadamo povećanom broju gostiju iz Nizozemske za ovu godinu, posebno u predsezonskom razdoblju, kazala je voditeljica prodaje i marketinga Kristina Brčić.
I drugi sajam na kojem su djelatnici kampa Park Soline predstavili svoju turističku ponudu bio je jedan od većih toga tipa. Naime, već dobro poznati stuttgartski sajam, na kojem se dodjeljuju nagrade kampovima iz cijele Europe okupio je ove godine preko 225.000 posjetitelja. Otvaranje sajma započelo je već tradicionalnom večerom njemačkog autokluba ADAC-a.
Ilirijini predstavnici bili su voditeljica prodaje i marketinga kampa Kristina Brčić i šef recepcije Danijel Karabatić. Nije potrebno posebno naglašavati da su Nijemci već provjereno dobri gosti i poznavatelji našeg područja, no da je zanimanje još i veće nego ranije, potvrđuje i podatak da se zadnjeg vikenda održavanja ovog sajma na našem štandu moralo naručiti i dodatne količine propagandnog materijala, kazao je Karabatić. Uz predstavnike Ilirijinog kampa valja naglasiti da je na štandu HTZ-a i spomenutim sajmovima dostojno predstavljena i ponuda Zadarske županije koju su predstavljali Ina Sikirić i Frane Skoblar (mlađi) iz Zatona te Mario Dundović, koji je predstavio ponudu na štandu TOP Camping.