Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Prva hrvatska zračna luka sa službenom mobilnom aplikacijom za iPhone

31.01.2012. 23:00
Prva hrvatska zračna luka sa službenom mobilnom aplikacijom za iPhone


Aplikacija se može besplatno preuzeti za download preko iTunes app storea
Zadarska zračna luka je prva hrvatska zračna luka koja je uvela službenu mobilnu aplikaciju za iPhone. Svojim korisnicima nudi potpuno besplatno preuzimanje iPhone aplikacije koja nadohvat ruke pruža sve važne informacije, kako za planiranje putovanja, tako i za snalaženje u zračnoj luci.
Osim prikaza reda letenja u realnom vremenu, korisnicima je na raspolaganju još podosta mogućnosti i informacija. Putnici putem push notifikacija mogu biti obaviješteni ukoliko dođe do promjena na nekom od pratećih letova te o tome mogu dalje obavještavati svoje kontakte. Ova aplikacija izrađena je dvojezično te će se sama prilagoditi postavkama mobilnog uređaja.
 Aplikacija sadrži informacije o svim destinacijama na koje se može letjeti iz Zadra, kartu zračne luke s korisnim informacijama, detaljnu vremensku prognozu, ponudu GAT (vip) terminal, novosti iz Zračne luke Zadar, pregled web kamera, online check in, informacije o parking uslugama, pregled Duty free shopa s aktualnim informacijama o specijalnim ponudama (od ožujka ove godine). Korisnicima daje mogućnost da se pripreme za svoje putovanje i krenu planirati ranije, putem mobilnog uređaja, neovisno o svojoj lokaciji.
– Izuzetno mi je drago da uz stalno poboljšavanje usluga u našoj Zračnoj luci Zadar, a to je prije svega širenje putničkog terminala, u godini u kojoj očekujemo rekordan broj od preko 350.000 putnika, možemo i na ovaj način poboljšati kvalitetu svoje usluge. Prateći potrebe naših putnika koji sve više koriste ovaj način informiranje odlučili smo ponuditi aplikaciju koja će pojednostaviti pristup svim informacijama koje su potrebne za planiranje putovanja ili posjet zračnoj luci. Stalnim unapređenjem naših usluga želim omogućiti našim korisnicima najugodnije putovanje, rekla nam je Katica Pupić-Bakrač, direktorica Zračne luke Zadar.
Zračna luka Zadar ovom aplikacijom može se pohvaliti da je jedina zračna luka u Hrvatsko koja svojim korisnicima pruža sveobuhvatne informacije i putem mobilne aplikacije. Aplikacija je razvijena u Zadru, od strane Futuro internet studia te je to ujedno i prva službena iPhone aplikacija koja je razvijena u Zadru.