Josip Kulaš kandidat za načelnika, Marko Bobanović za zamjenika

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Nikad naša općina nije bila ovako nerazvijena u odnosu na druge - Josip Kulaš i Marko Bobanović

Josip Kulaš, nekadašnji HDZ-ov predsjednik Općinskog vijeća Općine Polača, na lokalnim će se izborima u svibnju kandidirati za načelnika kao kandidat grupe birača, što je nova zakonska formulacija za nezavisnog kandidata. Kulaš je, podsjetimo, još u ljeto 2010. izišao iz Vijeća i mandat dao na raspolaganje stranci. Kandidat za njegovog zamjenika bit će aktualni zamjenik načelnika Marko Bobanović. Kulaš i Bobanović nisu formalno istupili iz HDZ-a, no samim činom njihove kandidature prestaju biti članovi stranke. Najavili su kako će izići i s kandidacijskom listom grupe birača za Općinsko vijeće, što je novi naziv za nezavisnu listu.

- Ovo od nas traže mnogi građani Polače, a među njima i utemeljitelji HDZ-a u općini Polača i utemeljitelji Općine koji su odbačeni na najgrublji način, rekao je Kulaš, navodeći kako će polovicu kandidata na njihovoj listi za Općinsko vijeće činiti sadašnji članovi HDZ-a, nezadovoljni radom aktualnog načelnika hadezeovca Viktora Pretnjače.

- Nezadovoljan zaostajanjem općine Polača u odnosu na ostale općine u našoj županiji, odlučio sam okupiti grupu istomišljenika. Na izbore izlazimo pod sloganom 'Ujedinimo se'. Nas u Polači nema toliko mnogo da se ne bismo mogli ujediniti, gotovo svi se poznajemo. Općina Polača jedna je od većih općina u našoj županiji, ima povijest, ugled i tradiciju, a u novijoj je povijesti bila primjer i predvodnica drugim općinama u izgradnji i razvoju komunalne infrastrukture i u izgradnji kulturnih, obrazovnih i sportskih objekata. Nikad naša općina nije bila ovako nerazvijena u odnosu na druge općine naše županije, rekao je Kulaš koji je, iznoseći svoj izborni program, obećao ukidanje prireza.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika momcilo
Nikada vi u Polači niste bolje zivili nego posli rata i to samo zahvaljujući Srbima iz Jagodnje i Lišana što su vam porušili one krmećake u kojima ste zivili pa vam drzava popravi vile a sad se zalite da loše zivite - Da niste sve ulagali u takmičenje ko će imati veću kuću nego da ste malo ulozili u zemlju i poljoprivredu sad ste mogli biti ko Slavonija i hraniti pola Hrvatske a ne traziti mirovine i ništa ne raditi . Svaka čast izuzecima koji lipo zive i ne mišaju se u politiku nego pošteno rade .
Slika korisnika bilikamen
Proslo je vrijeme HDZ-a ... i lupetanja gluposti, vrime je da se nesto radi a ne živi od mirovine i državnih para