Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Djeca, a i mame, traže da baloni i trampolini ostanu na rivi

Autor: Petra Mičić

28.02.2010. 23:00
Djeca, a i mame, traže da baloni i trampolini ostanu na rivi

Foto: Adam VIDAS



Veliki broj roditelja došao je na zadarsku rivu u subotu 27. veljače kako bi podržali vlasnika balona i trampolina koji se nalaze na zadarskoj rivi, a koji će morati maknuti svoje sadržaje s Poluotoka u slučaju da mu se ne produlji koncesija. Za djecu svih uzrasta je organizirana i besplatna zabava na balonu, trampolinima i ostalim sadržajima koji se nude na rivi.
Naime, centar se nalazi na rivi i djeci nudi mnoge zabavne sadržaje kao što je veliki balon, trampolini i bungee jumping . Vlasnici su koncesiju dobili 1. srpnja 2009. godine do 1. ožujka 2010. godine, a ovom zabavnom organizacijom apeliraju na gradske vlasti da im produže koncesiju.
– Ovim putem molimo gradske vlasti da uvaže našu molbu i produlje nam koncesiju. Naime, mi smo cijelu zimu poslovali u gubitku nadajući se kako ćemo imati uspješnu ljetnu sezonu i turistima ponuditi zabavne sadržaje i biti dio oživljavanja Poluotoka. Cijelu zimu nam dolaze zadarska djeca kako bi se igrala i zabavljala, mi im nikad ne naplaćujemo ili im poklonimo dodatna skakanja, a ta djeca se kod nas zabavljaju svaki dan. I zahvaljujem se svim roditeljima koji su došli danas sa željom da nas podrže, kazao je Saša Kadić, vlasnik Jumping centra „Kady” dodavši kako mnogi gradovi kao što je Split, Pula i Biograd nude ovakve sadržaje upravo na gradskoj rivi.
Tijekom prošlog tjedna predana je molba za produljenje koncesije, a vlasnici se nadaju pozitivnom odgovoru.
Roditelji koji su doveli svoju djecu na igranje na balonu i trampolinu, istaknuli su kako svakog dana dolaze u grad s djecom i nemaju gdje voditi djecu kako bi se igrala.
Ja sam gotovo svako jutro u gradu i s djetetom se prošetam, odem na kavicu i zatim ga odvedem na balon jer se tamo stvarno zabavlja. I baloni su skoro pa jedini zabavni sadržaj za djecu ili odemo na balon ili na ljuljačku na rivi i to je to. A i mi roditelji se družimo kada dovedemo djecu na rivu, kazala je jedna zadarska majka koja je došla podržati produljenje koncesije za balon i trampoline na rivi.
Djeca su se tijekom cijelog jutra i popodneva zabavljala na rivi, besplatno koristeći zabavne sadržaje, skakajući na trampolinima i velikom balonu, dok su njihovi roditelji uživali u sunčanom vremenu.