Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zadru prevaga u sredini terena

Autor: Z L

28.02.2010. 23:00
Zadru prevaga u sredini terena

Foto: Vedran SITNICA



Dalibor Zebić nakon šibenskih 90 minuta bio je podijeljenog raspoloženja. S jedne strane bod je donio olakšanje u borbi za ostanak, ali jasno je i to da je Zadar malo kad bio tako blizu pobjedi na Šubićevcu.
– Zadovoljni smo zbog boda, ali možemo žaliti što na kraju nismo pobijedili. Ušli smo u nastavak sezone opterećeni teškom borbom za ostanak, dok je Šibenik odavno oslobođen tih briga i ima iza sebe sjajnu jesen. Raduje me naša odlična igra, pokazali smo zrelost, posebno u sredini terena. Mislim da smo veći dio utakmice bili bolja momčad – kaže Zebić koji smatra da je njegova momčad najvažniji dio posla odradila u sredini terena.
– Budući da igramo s trojicom u zadnjoj liniji imamo jednog igrača više u sredini i to smo željeli iskoristiti znajući koliko je dobra šibenska vezna linija. Uspjeli smo u našoj namjeri, ostavili smo Zeca bez prave lopte i to je svakako bio važan segment koji je pridonio našoj pobjedi.
Dvojbenu situaciju u 55. minuti u šibenskom šesnaestercu Zebić nije želio komentirati.
– Nisam dobro vidio tu situaciju. Osim toga, ne želim naglasak stavljati na suđenje jer mislim da je bilo korektno.
Branko Karačić, trener Šibenika, na kraju je procijenio da je njegovoj momčadi i bod dobar.
– Loše smo odigrali, dijelom i zbog teškog terena na kojem nismo mogli trenirati posljednja dva tjedna. Zadar je imao višak igrača u sredini terena, a mi smo uz to imali problema i s vrlo slabom igrom na bokovima. Osim toga, Zadrani su nam zadavali dosta problema u kontrama i polukontrama. U našim je redovima bilo previše neraspoloženih igrača i moramo biti sretni što smo na kraju osvojili bod. Bez obzira što je protivnik kvalitetnije odigrao u konačnici mislim da je neriješen rezultat i najrealniji.