Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Williams u sat vremena prodao četiri tisuće ulaznica

Autor: Ivana Kocijan

28.02.2013. 23:00
Williams u sat vremena prodao četiri tisuće ulaznica


Obožavatelji koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme sada bezbrižno mogu čekati dan kada će u sklopu jednogodišnje turneje “The Mrs. Carter Show” Beyonce ponovo zapjevati u Zagrebu


Zagrebački koncert Beyonce od jučer je službeno rasprodan! Od samog početka prodaje bilo je jasno kako će se tražiti karta više za koncert što će biti održan 17. travnja u Areni Zagreb. Prodaja ulaznice za veliki pop spektakl započela je 6. veljače, a dvadeset dana kasnije u prodaji je bilo još samo 400 ulaznica. Obožavatelji koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme sada bezbrižno mogu čekati dan kada će u sklopu jednogodišnje turneje “The Mrs. Carter Show” Beyonce ponovo zapjevati u Zagrebu gdje je prvi put gostovala 2009. godine. I publika i ona bili su oduševljeni tim koncertom. Beyonce je tada obećala da će ponovo doći u Hrvatsku, a ovog proljeća to će i učiniti.
Osim Beyonce, Hrvatsku će posjetiti još jedna velika pop zvijezda Robbie Williams koji će u sklopu turneje “Take The Crown” 13. kolovoza nastupiti na stadionu Maksimir. Budući da je u prvih sat vremena od početka redovite prodaje prodano već 4000 ulaznica za koncert, vrlo je vjerojatno da će i ovaj koncert biti uskoro rasprodan. Ulaznice za spektakl Robbieja Williamsa u prodaji su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. Cijena im se kreće između 259 i 3.559.00 kuna.