Gdje završava otrovni mulj iz pročišćivača na Smiljevcu?

Slika korisnika valentinam
Aktualni sat
Marin GOSPIĆ
Kristijan Kovačević (HNS)

HNS-ov Kristijan Kovačević postavio je pitanje na Aktualnom satu gdje završava otrovni mulj iz pročišćivača na Smiljevcu, ali na to pitanje će dobiti odgovor u pisanom obliku, budući da je za to nadležno komunalno poduzeće Odvodnja.

Vladimira Gambiražu (AM) zanimalo je koristi li zadarski Vodovod još uvijek usluge privatnih detektiva za otkrivanje kradljivaca vode. Podsjetio je na nedavnu izjavu direktora Tomislava Mateka Zadarskom listu kako se oko 50 posto ukupno potrošene vode ukrade te zapitao što se poduzelo i što se kani poduzeti da se kradljivci pronađu.

- Molim gradonačelnika da upita direktora Mateka što je s tim ali i da apelira na policiju kako bi se nepoznati počinitelji otkrili i sankcionirali, zatražio je Gambiraža.

HDZ-ova Dadu Burčula zanimali su kriteriji i dinamika isplate šteta nastalih u poplavi 11. rujna. Pročelnik Ivica Katić odgovorio mu je kako su te naknade isplaćene temeljem odluke za ublažavanjem šteta te da je Država Gradu u tu svrhu uplatila iznos od 1,2 milijuna kuna iako su procjene štete iznosile 142,4 milijuna, od čega one što su ih prijavile pravne osbe 132,2, a fizičke 10,2 milijuna kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno