MAŠKARE Večeras nastupaju grupe Jimmy Shakers i Jeremiah´s

Slika korisnika mkvanja
Danas počinje trodnevni program Zadarskog karnevala 2019.
U nedjelju organizatori pozivaju sve roditelje s djecom na dječji karnevalski program na Narodnom trgu s kostimiranim likovima i animaciju u 11 sati
Zvonko KUCELIN
Počinju tri dana maškaranog ludila

Po završetku dvodnevnih veselih i maštovitih dana dječjeg  Karnevalića 057 slijedi trodnevni program Zadarskog karnevala, koji započinje već danas na Narodnom trgu nastupom grupe Jimmy Shakers  u 20 sati, a nakon kojeg slijedi koncert grupe Jeremiah´s u 21:30.

Sutra, u subotu na Narodnom trgu od 11 sati možete uživati u jutarnjem koncertu Ante Jeličić Tria i Elene Stelle te promenadnom nastupu  Zadarskih mažoretkinja, a od 19 sati kreće karnevalski DJ program i  scenski nastup Disco Magic Banda. Pridružite se zabavnom programu  uz voditelje u 21 sat kada će se birati najbolje pojedinačne maske te  zaokružite subotnju večer uz glazbu, roštilj i pivo koje nam je ove godine poklonio zadarski Turisthotel! Istodobno, koncert grupe Kanela  počinje u 21 sat u Varoši, a za dobro raspoloženje pobrinut će se DJ  Angelo.

U nedjelju organizatori pozivaju sve roditelje s djecom na dječji karnevalski program na Narodnom trgu s kostimiranim likovima i animaciju u 11 sati.

Centralni događaj Zadarskog karnevala započinje okupljanjem  maškarane povorke na Liburnskoj obali u 14 sati. Kretanje povorke  može se pratiti od 15 sati, a vesele grupe predstavit će se žiriju na pozornici kod Arheološkog muzeja i na Narodnom trgu. Na glavnoj pozornici na Narodnom trgu povorku će dočekati grupa Zaratino, a točno  u 18 sati dodijelit će se nagrade najboljim grupnim maskama. I za nastavak dobrog provoda pobrinut će se grupa Zaratino.

Ukoliko je netko još zainteresiran pridružiti se nedjeljnoj povorci,  može se slobodno javiti u Turističko informativni centar te preuzeti  obrazac za prijavu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno