Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

MAŠKARE Večeras nastupaju grupe Jimmy Shakers i Jeremiah´s

01.03.2019. 09:43
MAŠKARE Večeras nastupaju  grupe Jimmy  Shakers i  Jeremiah´s


Po završetku dvodnevnih veselih i maštovitih dana dječjeg  Karnevalića 057 slijedi trodnevni program Zadarskog karnevala, koji započinje već danas na Narodnom trgu nastupom grupe Jimmy Shakers  u 20 sati, a nakon kojeg slijedi koncert grupe Jeremiah´s u 21:30.
Sutra, u subotu na Narodnom trgu od 11 sati možete uživati u jutarnjem koncertu Ante Jeličić Tria i Elene Stelle te promenadnom nastupu  Zadarskih mažoretkinja, a od 19 sati kreće karnevalski DJ program i  scenski nastup Disco Magic Banda. Pridružite se zabavnom programu  uz voditelje u 21 sat kada će se birati najbolje pojedinačne maske te  zaokružite subotnju večer uz glazbu, roštilj i pivo koje nam je ove godine poklonio zadarski Turisthotel! Istodobno, koncert grupe Kanela  počinje u 21 sat u Varoši, a za dobro raspoloženje pobrinut će se DJ  Angelo.
U nedjelju organizatori pozivaju sve roditelje s djecom na dječji karnevalski program na Narodnom trgu s kostimiranim likovima i animaciju u 11 sati.
Centralni događaj Zadarskog karnevala započinje okupljanjem  maškarane povorke na Liburnskoj obali u 14 sati. Kretanje povorke  može se pratiti od 15 sati, a vesele grupe predstavit će se žiriju na pozornici kod Arheološkog muzeja i na Narodnom trgu. Na glavnoj pozornici na Narodnom trgu povorku će dočekati grupa Zaratino, a točno  u 18 sati dodijelit će se nagrade najboljim grupnim maskama. I za nastavak dobrog provoda pobrinut će se grupa Zaratino.
Ukoliko je netko još zainteresiran pridružiti se nedjeljnoj povorci,  može se slobodno javiti u Turističko informativni centar te preuzeti  obrazac za prijavu.