Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Humanitarna akcija “Za ljepši Uskrs svima”

Autor: Z L

31.03.2009. 22:00
Humanitarna akcija “Za ljepši Uskrs svima”


Lions klub Zadar i ove godine organizira akciju “Za ljepši Uskrs svima” kojom će blagdan Uskrsa uljepšati obiteljima u Zadarskoj županiji kojima je pomoć najpotrebnija.
Hranom i različitim potrepštinama želi se uoči Uskrsa obradovati 18 obitelji koje žive od socijalne pomoći. U njima je ukupno 70 djece kojima će se omogućiti ljepši i sretniji blagdani.
Treću godinu za redom, ovu akciju organizira Lions klub Zadar u suradnji s Rotary klubom Zadar te Odjelom za socijalnu skrb Grada Zadra i zadarskim Caritasom. U sklopu akcije, članovi Lions kluba i Rotary kluba odigrat će u petak, 3. travnja u dvorani Mocire s početkom u 19 sati, utakmicu u malom nogometu. Ulaz će biti slobodan, a prilozima gledatelja, sredstvima klubova i drugim donacijama nabavit će se hrana te kućanske i higijenske potrepštine koje će se obiteljima uručiti u srijedu, 8. travnja u prostorijama Caritasa.
U petak će u dvorani Mocire mali nogomet za Rotary klub, pod vodstvom trenera Dina Perovića igrati: Branislav Brkić, Svetko Perković, Rikardo Perković, Nenad Santini, Ivica Vidov, Igor Vulić, Lenko Garbin, Albino Jović, Boris Bilić, Mladen Kolega, Olivio Meštrović i Hrvoje Grdović. Za Lions klub, s trenerom Nikšom Milićem, trebali bi igrati: Mario Pešut, Božidar Kalmeta, Zdravko Livaković, Davor Pekota, Mladen Mavar, Zdravko Jerak, Željko Zubčić, Ivan Galović, Dario Jurin, Božidar Longin, Augustin Sudinja, Marin Zekanović i Jurica Dević. Svi oni pozivaju Zadrane da ih dođu bodriti i svojim prilozima nekima od svojih sugrađana uljepšati Uskrs.