Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ina Marin počela trenirati

Autor: Šime Ćurko

31.03.2009. 22:00
Ina Marin počela trenirati

Foto: Sebastian GOVORČIN



Košarkašice Zadra od sinoć su kompletne na treninzima budući da se nakon deset dana izbivanja vratila Ina Marin. Na posljednjem treningu prije Pule Marin je ozlijedila koljeno i bez obzira na to počela je u prvoj petorci protiv Puljanki.
– Ništa nije slomljeno, ali me jako boljeno. Koljeno je bilo dosta natečeno i nisam mogla trenirati. Protiv Pule sam igrala s bandažom, to je bila utakmica u koju sam odigrala sa 50 posto mogućnosti. Sve sam to brzo zaboravila nakon što smo pobijedili Pulu. To je za nas bila prava kvalifikacijska utakmica – kaže Marin. Zadar u nedjelju (17.30) sati očekuje nova “kvalifikacijska” utakmica, gostovanje kod Agrama.
– Iako nas je Agram dvaput pobijedio u Jazinama, vjerujem da smo bolja ekipa. Cijelu sezonu na gostovanjima igramo bolje nego u svojoj dvorani, a to se najbolje vidi u učinku s Agramom koji smo uvjerljivo pobijedili u Zagrebu. Trebali bismo iskoristiti to što je Agram u teškoj situaciji nakon domaćeg poraza od Murse.
U utakmici koju je Zadar pobijedio u Zagrebu 78:54 Marin je šutirala trice 7-8.
– Da je u nedjelju i pola tog učinka, bila bih zadovoljna. Ma, samo da mi tu utakmice pobijedimo i sve će biti dobro. S dva boda protiv Agrama došli bismo na korak do ostanka. Tko će i kako gađati trice u tom bi slučaju bilo svejedno – ističe Marin.
Pet kola prije kraja Lige za ostanak Zadar ima deset pobjeda i pet poraza, Agram, Pula i Mursa imaju pobjedu manje, a pretposljednja Požega za Zadrankama zaostaje dvije pobjede. Posljednji Novi Zagreb odavno je otpisan, ta ekipa je izgubila svih 15 utakmica. Možebitna pobjeda protiv Agrama parktički bi Zadru donijela ostanak u ligi.