Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prijave do 20. travnja

31.03.2011. 22:00
Prijave do 20. travnja


Omogućava usvajanje osnovnog znanja iz tehnika alpinizma u ljetnim i zimskim uvjetima. Prednost imaju kandidati sa završenom općom planinarskom školom, školom sportskog penjanja, speleotečajem ili kandidati koji već imaju iskustva u alpinističkom penjanju
Alpinistički klub “Zadar” krajem travnja kreće s ljetnom alpinističkom školom.
Alpinističku školu AK “Zadar” može pohađati svaki punoljetni, fizički i psihički zdrav građanin koji je član kluba ili bilo koje druge članice HPS-a. Škola je namijenjena rekreativcima, ali i onima koji se misle ozbiljnije baviti alpinizmom. Omogućava usvajanje osnovnog znanja iz tehnika alpinizma u ljetnim i zimskim uvjetima. Prednost imaju kandidati sa završenom općom planinarskom školom, školom sportskog penjanja, speleo tečajem ili kandidati koji već imaju iskustva u alpinističkom penjanju.
Škola traje sedam vikenda, cijena je 800 kuna po osobi plus putni troškovi, te hrana za vikend.
Klub osigurava opremu za penjanje i prostor/učionicu za teorijski dio nastave.
Također osigurava stručno osoblje (instruktore alpinizma) koji provode završnu provjeru kandidata.
Trenutačno u gradu Zadru ne postoji kadar koji bi samostalno vodio ovakvu školu pa se dovode instruktori alpinizma iz drugih gradova kojima se podmiruju putni troškovi i troškovi boravka za vrijeme trajanja škole.
Svoje prijave sa osnovnim podacima: ime, prezime, godina rođenja i završenim tečajevima pošaljite na e-mail kluba [email protected] do 20. travnja 2011.
Ovisno o broju prijavljenih kandidata objavit će se lista polaznika na našim stranicama www.alpinklub-zadar.hr za određeni tečaj. Broj polaznika je ograničen na 20.
Prijava za tečaj se potvrđuje uplatom prve rate u iznosu od 100 kn koja se ne vraća u slučaju odustajanja kandidata.
Sve ostale informacije na mob. 095 8272 943.