Za Osnovnu školu Stanovi 760 tisuća kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
osstanovi_vrt
Adam VIDAS
U OŠ Stanovi rekonstruirat će se krovište

Za nabavu materijala, dijelova i usluga tekućeg i investicijskog održavanja te dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini u osnovnom školstvu Grad Zadar je ove godine u Proračunu osigurao 3,5 milijuna kuna. Od toga, 2,5 milijuna kuna predviđeno je za nabavu dugotrajne imovine i dodatna ulaganja te milijuna kuna za nabavu materijala, dijelova i usluga tekućeg i investicijskog održavanja u osnovnom školstvu.

Najveća ulaganja u iznosu od 760 tisuća kuna, kako je pojasnio Joso Nekić, pročelnik Upravnog odjela za odgoj i školstvo u Gradu Zadru, predviđena su u Osnovnoj školi Stanovi. Tamo će se nabaviti nova uredska oprema i namještaj, komunikacijska oprema, oprema za održavanje i zaštitu te sportska i glazbena oprema. Također ove godine planira se rekonstrukcija i sanacija krovišta.

- Za Osnovnu školu Bartula Kašića planom rashoda predviđeno je 450 tisuća kuna. Taj iznos bit će utrošen za sanaciju kotlovnice i rekonstrukciju dijela fasade i vanjske stolarije. Uz to, planirana je nabava uredske opreme i namještaja, komunikacijske opreme, opreme za održavanje i zaštitu te sportske i glazbene opreme, kaže Nekić.

Rekonstrukcija i sanacija krovišta predviđena je i u Osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje. Za tu školu predviđena su ulaganja od 490 tisuća kuna. Tim sredstvima bit će nabavljena i uredska oprema i namještaj, komunikacijska oprema, oprema za održavanje i zaštitu, sportska i glazbena oprema te uređaji, strojevi i oprema za ostale namjene.

Ulaganja u iznosu od 240 tisuća kuna ove godine su planirana u Osnovnoj školi Petra Preradovića, gdje će se mijenjati dijelovi vanjske stolarije i sanirati betonski ogradni zid. Uz to, nabavit će se i uredska oprema i namještaj, komunikacijska oprema te sportska i glazbena oprema.

Za osnovne škole Šime Budinića i Smiljevac predviđena su ulaganja od 210 tisuća kuna. Tim sredstvima, u Osnovnoj školi Šime Budinića uredit će se sanitarni čvorovi i nabaviti uredska, komunikacijska, sportska i glazbena oprema. Isto tako, nabavit će se novi namještaj te uređaji, strojevi i oprema za ostale namjene. U osnovnoj školi Smiljevac ove će se godine mijenjati dijelovi vanjske stolarije te nabaviti školska oprema za različite namjene.

Sanacija kotlovnice ove je godine predviđena u Osnovnoj školi Krune Krstića. Uz to, tamo će se nabaviti uredska oprema i namještaj, sportska i glazbena oprema te uređaji, strojevi i oprema za ostale namjene. Sve skupa stajat će oko 200 tisuća kuna.

Iznos od 145 tisuća kuna u Proračunu Grada Zadra osiguran je za Osnovnu školu Zadarski otoci. Tim sredstvima ove će se godine nabaviti uredska oprema i namještaj te sportska i glazbena oprema.

 

Dokumentacija za škole na Crvenim kućama i Novom Bokanjcu
Planom rashoda za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini u osnovnom školstvu Grada Zadra u tekućoj godini predviđena je izrada projektne dokumentacije za dvije osnovne škole, na Crvenim kućama i Novom Bokanjcu. Za izradu projektne dokumentacije za osnovnu školu na Crvenim kućama osigurano je 280 tisuća kuna. Projektna dokumentacija za osnovnu školu na Novom Bokanjcu Grad Zadar će stajati 240 tisuća kuna.
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno