Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Legacy sedan i u Hrvatskoj

Autor: Edi Prodan

31.05.2010. 22:00
Legacy sedan i u Hrvatskoj


Početna iznos koji se mora izdvojiti za cijenjenu japansku limuzinu je 219 tisuća kuna
Subaru je nedavno i na hrvatskom tržištu započeo prodaju i sedan (trovolumenska limuzina) inačice modela Legacy, upotpunivši tako ponudu koja je i bila najavljena početkom prodaje najnovije generacije otkraj prošle godine. K tome, Legacy se od sada nudi u tri paketa opreme dostupne u obje karoserijske izvedbe:
Standardna verzija modela Legacy sedan starta s cijenom od 219 tisuća kuna kada se dobiva 2-litreni benzinac koji od važnije opreme sadrži 16-colne lakometalne naplatke, ABS, ESP, prednje i bočne zrčne jastuke te zrčne zavjese, dvozonski automatski klima uređaj, elektronsku ručnu kočnicu, električno podesive i grijane vanjske retrovizore, električne podizače svih stakala sa zaključavanjem, tempomat, senzor brisče, audio sustav s CD izmjenjivčem, servo upravljč s komandama tempomata i audio uređaja, višestruku podesivost upravljača i vozačkog sjedala, središnje zaključavanje s daljinskom komandom i svjetla za maglu. Navedeni pogonski stroj je boxer, kako to i inače preferiraju u Subaruu, snage 150 KS, opremljen šeststupanjskim ručnim mjenjačem i naravno stalnim pogonom na sve kotče – AWD. Također, ova je oprema dostupna i u izvedbi SW te s boxer diesel motorom.
Sljedeći paket opreme bogatiji je još za prednja xenon svjetla s pranjem, grijanjem brisača vjetrobranskog stakla, kožom presvučen upravljač i ručicu mjenjača, električno podesivo sjedalo vozča – ovaj je paket dostupan i s benzinskim motorom s CVT automatskim mjenjčem u obje karoserijske izvedbe.
Posljednji je paket opreme raspoloživ u Legacyju s boxer dieselom, a obje karoserijske izvedbe, uz već navedenu opreme, imaju 18-colne aluminijske naplatke, sportski ovjes i amortizere te električno pokretani krovni otvor.
Namjera je ovom obogaćenom ponudom i izvedbi i opreme dodatno se približiti potencijalnim klijentima i učiniti vrhunsku tehnologiju i kvalitetu marke Subaru još konkuretnijom na hrvatskom tržištu.