I Nin se predstavio Slovencima

Slika korisnika admin

U suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji, 30. svibnja 2012. godine, u Ljubljani je održana prezentacija na kojoj su predstavnici Hrvatske turističke zajednice te pet hrvatskih predstavnika EDEN destinacija predstavili projekt EDEN.

Također, predstavljene su i hrvatske nacionalne pobjedničke EDEN destinacije, Sv. Martin na Muri, Grad Đurđevac, NP Sjeverni Velebit, Grad Nin i Pustara Višnjica. Prezentaciji su nazočili predstavnici slovenskih turističkih agencija koji u svojim programima imaju putovanja za Hrvatsku, te novinari specijaliziranih turističkih časopisa i dnevnog tiska, TV postaja te radijski novinari.

Hrvatske EDEN destinacije predstavile su se s relevantnim informacijama o turističkoj ponudi, proizvodima i karakteristikama lokaliteta te emitiranjem promidžbenog filma "5 EDEN destinacija Hrvatske". Sudionicima su podijeljeni promidžbeni materijali, letci i filmovi.

Navedena prezentacija dio je programa promidžbe EDEN projekta i destinacija - nacionalnih pobjednika, za koji je Hrvatska turistička zajednica temeljem natječaja dobila sredstva potpore od Europske komisije. U projektu EDEN, kojim se promiče razvoj i promidžba turizma na turistički nerazvijenim i netradicionalnim područjima, Hrvatska sudjeluje od 2006. godine. Nin je bio pobjednik akcije kada je tema bila Život uz vode (mora), a što se i dalje razvija i koristi u turističkoj promidžbi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno