Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Na Zrću gosti iz dvadeset zemalja

31.05.2012. 22:00
Na Zrću gosti iz dvadeset zemalja


Festival će označiti početak turističke sezone i početak zabavnih programa na Zrću. Festivalski program održat će se u klubovima Cocomo i Aquarius


Od četvrtka 7. do nedjelje 10. lipnja na Zrću će se održati festival Spring Break 2012. na koji će stići gosti iz dvadeset zemalja, među ostalima iz Njemačke, Francuske, Italije, Luksemburga, Nizozemske, Brazila, SAD, Australije, Meksika i Egipta. Festival će označiti početak turističke sezone i početak zabavnih programa na Zrću. Festivalski program održat će se u klubovima Cocomo i Aquarius, a u programu će sudjelovati Niki Belucci, American Red Cups Crew, Mario Amarillo, deejayHrc, Mc Mpo i drugi.
Festival Spring Break 2012. organizira Novalja.com- turistička Agencija (AdriaLink) koja ima podružnicu u Novalji i bit će vrlo dobro medijski popraćen. Dolazak su najavile redakcije HRT-a, RTL-a, Nove TV te brojni novinari. Festival će snimiti i TF1, jedna od najuglednijih televizija u Francuskoj. Službeni snimatelj festivala, kojeg je imenovao organizator, je Studio Foto Nadio iz Novalje. Na festivalu će kao gosti sudjelovati i predstavnici brojnih turističkih agencija, tvrtki čiji je rad povezan s turizmom te predstavnici raznih turističkih institucija iz Hrvatske. Gradska uprava Grada Novalje donijela je odluku o uvođenju posebnog rasporeda gradskog prometa koji će biti prilagođen gostima.
Ulaznica za festival Zrće Spring Break je narukvica koja će se prije festivala prodavati u poslovnici agencije Novalja.com, a navečer prije početka festivala narukvice će se prodavati pred klubovima Cocomo i Aquarius. Organizatori festivala Spring Break 2012. navode da se radi o svjetskom događaju koji u cijelosti organizira domaća agencija. Gosti koji će doći na festival bit će smješteni u privatnim apartmanima. U gradskoj upravi Grada Novalje navode kako je održavanje festivala Spring Break 2012. velika reklama za Novalju i Zrće.