Svi pravac Biograd

Slika korisnika admin
Autor: 
biograd_press

U Biogradu večeras u 19 sati pa dokle dotekne čeka nas čuveni "Biogradski stol" sa 400 izlagača na više od kilometra na Rivi, s nasmijanim ljudima, veselom glazbom, obiljem dobrog pića i šarenila i specijalitetima sa svih strana Lijepe Naše, a bogme i šest-sedam zemalja iz okruženja koje će se pridružiti. Bit će svega u obilju!

Sedmi je Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora, za one s duljim sjećanjem. Odnedavno, odnosno sada: «SVEHRVATSKI ENO-EKO-GASTRO-ETNO STOL» - SPOJIMO ZELENO I PLAVO.

 Pozivamo Vas da se pridružite ovoj manifestaciji koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj ugostitelja i obrtnika ugostiteljskog sektora grada Biograda na Moru i svih županija Lijepe Naše - napominjemo da su predstavnici svih 20 županija ovdje, neki u snažnom neki u smiboličnom sastavu, ali - prisutni. Interes za Festival širi se i izvan granica naše države pa će vas tradicionalno ugostiti i neke od europskih zemalja.

 Lani je festival obišlo i u hrani, piću i veselju guštalo 20-ak tisuća ljudi, a ove se godine nadaju i boljem.

Festival je izložbeno-prodajnog karaktera, pa vam se pruža prilika i kupiti nešto od izvornih hrvatskih proizvoda koje ćete teško drugdje naći.

- Želja nam je na najdužem stolu u Hrvatskoj predstaviti raznoliku eno, eko, gastro i etno ponudu Lijepe Naše, dati priliku raznim proizvođačima, udrugama, obrtima da prezentiraju svoje proizvode, svoj rad, da uspostave određene kontakte te da izmjene vlastita iskustva i ideje, kazao nam je Ivo Eškinja potvrđujući da u tome uspijevaju.

Dakle, ponovimo još jednom, svi su pozvani.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno