Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Karte za Ryanair po 9,99 eura

31.05.2017. 22:00
Karte za Ryanair po 9,99 eura


Za čak 1 milijun sjedala po 25% povoljnijoj cijeni za putovanja tijekom rujna, listopada i studenog
Ryanair, europski avioprijevoznik broj jedan, jučer je (31. svibnja) plasirao veliku jesensku prodaju karata za čak milijun sjedala po 25% povoljnijoj cijeni na sveukupno 500 linija, uključujući i Zadar. Ponuda se odnosi za letove između rujna i studenog, pružajući mogućnost jesenskog odmaka od svakodnevice po najpovoljnijim cijenama.
Ova nevjerojatna ponuda važeća je iz/za Zadar na sljedećim linijama: Brussels Charleroi, Dublin, Dusseldorf Weeze, London Stansted i Manchester, a karte po cijenama od samo 9,99 € dostupne su za kupnju danas do ponoći (1. lipnja) na web stranici Ryanair.com.
– Rekordnu prodaju karata koju ostvarujemo ovo ljeto proslavit ćemo velikom jesenskom prodajom aviokarata s 25% povoljnijim cijenama na našoj mreži destinacija. U prodaju se pušta čak milijun sjedala, a pogodnost se odnosi i na 5 lijnija iz/za Zadar s cijenama koje se kreću od samo 9,99 € za putovanja između rujna i studenog. Ova nevjerojatna ponuda istječe u četvrtak, 1. lipnja u ponoć, stoga se prijavite na web stranicu i osigurajte svoja mjesta za jesensko putovanje već danas, kaže Dimitra Apatsidou iz Ryanaira.