Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Parkiralište iza knjižnice zatvoreno do 17. lipnja

31.05.2017. 22:00
Parkiralište iza knjižnice zatvoreno do 17. lipnja


U razdoblju od 31. svibnja 2017. do 17. lipnja 2017. godine, zatvoreno je parkiralište iza Gradske knjižnice Zadar, kao i betonirana površina korištena kao parkiralište iza bivše vojarne u ulici Stjepana Radića na Voštarnici.
Na navedenim će se lokacijama održati festival KvartArt Voštarnica 2017. koji se sufinancira iz međunarodnog projekta „Living Streets” u sklopu programa LIFE. Projektom su predviđene aktivnosti pomoću kojih se prometnice i parkirališna mjesta privremeno prenamjenjuju u mjesta druženja i razvoja socijalnih, kreativnih i drugih vještina.
KvartArt Voštarnica 2017. je urbani zadarski festival koji okuplja mlade kreativce i njihove projekte te kroz njih ima za cilj revitalizirati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost.
– Molimo sve građane za razumijevanje i ovim putem još jednom pozivamo sve da nam se tih dana pridruže u kvartu na druženju i sudjelovanju u organiziranim aktivnostima, pozivaju organizatori.