Bepo uvijek vjeran Dalmaciji

Slika korisnika admin
bepo matesic_david ricov
Bepo Matešić i David Ricov u Split odlaze s pjesmom "Kad s mora dođem ti"

"Kad s mora  dođem ti" naziv je novog ljetnog hita i druge zajedničke  pjesme Bepa Matešića i Davida Ricova kojom će se ove  godine predstaviti na 51. festivalu zabavne glazbe Split.  Autor teksta i glazbe za pjesmu je Niko Bulić, dok se za  aranžman pobrinuo Đelo Jusić.

Pjesma "Kad mi dođeš ti"  ima prepoznatljivi dalmatinski štih i Bepov stil jer, kako  pjevači kažu oni ostaju vjerni Dalmaciji. Govori o ljubavi i susretu mornara s dragom, a snimljena je prije  20-ak dana u Zagrebu. Iako  ništa ne očekuju ipak se nadaju dobrom plasmanu u  Splitu.

- Ovo je druga zajednička  pjesma koju sam snimio s  Bepom, iako naša suradnja  uspješno traje već šest godina. Pjesmu ćemo predstaviti u Splitu, a o pobjedi  nećemo govoriti jer najvažnije je da se pjesma vrti  na radiju i da je slušatelji  prihvate. Hitove stvaraju  slušatelji, ali ipak se vidimo  u trećoj večeri festivala, dakle u finalu, kaže Ricov.

Otkriva i da bi uskoro trebao izaći zajednički album s  Bepom na kojem će se  uglavnom nalaziti zajedničke pjesme, ali i nekoliko  samostalnih. Također se pripremaju i za snimanje još  nekoliko atraktivnih spotova, a nakon spota s Avom  Karabatić ne sumnjamo da  će i ostali njihovi spotovi  plijeniti pažnju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno