Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HSLS smjenjuje vijećnika Josu Kneza

31.07.2016. 22:00
HSLS smjenjuje vijećnika Josu Kneza


Zadarsko Gradsko vijeće na jednoj od idućih sjednica zasjedat će u drugačijem sastavu jer HSLS smjenjuje svojega vijećnika Josu Kneza i na njegovo mjesto šalje predsjednicu gradske organizacije, Marinu Marić. Rukovodstvo lokalne organizacije odluku je donijelo nezadovoljno radom vijećnika Kneza proteklih godina smatrajući da se nije dovoljno zalagao, ne samo za stranku, nego i probleme građana za čija se prava trebao žešće boriti u gradskoj vijećnici.
Knez, iako nije oduševljen ovakvim razvojem događaja, morat će poslušati odluku stranke i povući se iz Gradskog vijeća pred kraj mandata, dok čelnica zadarskih HSLS-ovaca Marina Marić smatra kako je ova odluka logična, jer je i sam Knez nedavno pristao povući se s ovog mjesta.
– Gospodin Knez je korektan čovjek i vjerujem kako će ispoštovati dogovor u stranci i prepustiti mi svoje mjesto. Kao predsjednica zadarskog ogranka to i očekujem, rekla je Marić naglasivši kako se Knez složio da će svoje mjesto u Vijeću prepustiti nekom mlađem.
Čelnica zadarskih liberala radi kao medicinska sestra i vozačica u timu T2 HMP ispostave Biograd te smatra kako je navikla na svakojake teške situacije, pa će se znati nositi i s onima na Gradskom vijeću. Marić je završila upravo pravo i proučava administracije drugih država te već ima jasan plan u kojem smjeru djelovati na sjednicama i za što će se u ime HSLS-a zalagati.
Knez očito nema puno razumijevanja za odluku sranke jer na ovu temu nije htio detaljnije razgovarati.
– Možda mi i dođe u jednom trenutku pa im kažem da odlazim, bio je znakovit Knez.