ANTE RADOS PODNIO OSTAVKU U špici sezone Zadar ostao bez direktora Turističke zajednice!

Slika korisnika valentinam
Šokantna vijest
Zahvaljujem svima na suradnji tijekom mog obnašanja dužnosti direktora, rekao je Rados kratko ne ulazeći u detalje i razloge ostavke
Ante Rados

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice grada Zadra. Ostavku je podnio sam, a o čemu je obavijestio medije priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Razlozi zbog kojih sam se odlučio na ovaj korak su osobne prirode. Želim istaknuti da sam ovu odgovornu funkciju prihvatio respektirajući njen značaj i zahtjevnost, te sam u skladu s time djelovao dajući najbolje od sebe. Upravo iz želje da se našem Gradu i s ove pozicije omogući još bolje i više, mišljenja sam da je vrijeme za promjenu na čelu Turističke zajednice. Započeti projekti i aktivnosti će se nesmetano realizirati u predviđenim rokovima, a siguran sam, i to vrlo skoro, slijede nam i priznanja za učinjeno.

Zahvaljujem svima na suradnji tijekom mog obnašanja dužnosti  direktora", rekao je Rados kratko ne ulazeći u detalje i razloge ostavke.

O ostavci direktora TZ Zadra u javnosti se šuškalo već neko vrijeme, a potvrda je stigla od njega samoga.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2.3 (3 glasova)