Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Moto defile i biciklistički maraton Zadar-Knin

01.08.2018. 12:55
Moto defile i biciklistički maraton Zadar-Knin


Članovi Moto kluba Beštije i Biciklističkog kluba Zadar i ove će godine tradicionalno imati moto defile i biciklistički maraton Zadar- Knin u povodu obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2018. Oni će kao i proteklih godina zajedno ući u Knin oko 12 sati te se pridružiti brojnim uzvanicima, ali i posjetiteljima koji toga dana dođu u Knin.
– Mi krećemo iz Zadra u 6.15 ujutro ispred prostorija kluba te planiramo stići u Knin oko podneva. Ruta je dugačka oko 100 kilometara te stajemo putem nekoliko puta tako da vožnja nije teška. S nama idu i najmlađi članovi kluba – djeca od 12 godina koja to odvoze bez većih problema. Sudjeluje i dosta rekreativaca kojima je vožnja malo zahtjevnija, ali uspiju i drago im je da su na taj način obilježili ovaj dan, rekao je Neven Pavić, tajnik biciklističkog kluba Zadar. Dodao je kako bi trebalo sudjelovati oko 60 biciklista.
Uz bicikliste u Knin će doći i brojni motociklisti koji kreću s Branimira oko 9.30 sati.
– Svake godine sudjelujemo i jako nam je drago. Imamo i velik broj članova koji su bili branitelji tako da se osjećamo ponosno što možemo sudjelovati, rekao je Alen Vimer, vođa Moto kluba Beštije. Istaknuo je kako još ne znaju koliko će točno ljudi sudjelovati u defileu, ali kako vjeruje kako će defile kao i svake godine biti veličanstven.