Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Otvorena benzinska crpka »Apios« kod Supernove

01.08.2019. 21:29
Otvorena benzinska crpka »Apios« kod Supernove


Danas je u Zadru, na izlazu iz grada kod Supernove, u nazočnosti brojnih poslovnih partnera i uzvanika, svečano otvorena benzinska crpka »Apios«. Riječ je o 21. pumpi iz »Apiosova« lanca u Hrvatskoj, a neposredno nakon zadarske otvorena je i 22. u Medulinu – kazao je član uprave »Apiosa« Joško Crvelin koji je zajedno s gradonačelnikom Brankom Dukićem presjekao vrpcu i time označio uspješnu realizaciju ove vrijedne investicije, projekta kojim je obogaćena ponuda naftnih derivata na zadarskome području.
– Zahvaljujem investitoru na trudu i ustrajnosti, svim našim prijateljima i partnerima koji su pomogli da se projekt privede kraju, poglavito gospodinu Mariju Čevri, a iznimno i gradonačelniku Dukiću koji je prepoznao značenje ove investicije i podržao njezinu provedbu – istaknuo je Crvelin upoznavši nazočne s tvrtkom »Apios« koja je utemeljena prije deset godina i čija je temeljna djelatnost maloprodaja, veleprodaja i distribucija naftnih derivata.
Nudimo vrhunska premium goriva u suradnji s našim partnerom OMV-om, a nudimo i vrhunske proizvode u našoj trgovini i u gastro segmentu, dodao je Crvelin naglasivši kako »Apios« aktivno zagovara društveno odgovorno poslovanje pa je u sklopu svečanosti uručena kartica za gorivo Dječjem vrtiću »Latica« koju je preuzela tajnica vrtića Rabia Surać zahvalivši u ime djelatnika vrtića, djece i njihovih roditelja na ovome vrijednom daru.
– Nadam se da će ova donacija biti od koristi ovoj vrijednoj ustanovi koja se bavi edukacijom i rehabilitacijom djece s poremećajima u razvoju, istaknuo je Crvelin zadobivši veliki pljesak nazočnih.
»Apios« nudi pet vrsta kartica svojim klijentima, pravnim i fizičkim osobama: kreditne i debitne kartice, loyalty i gift kartice, kazala nam je direktorica maloprodaje Ivana Kulaš Anić dodavši kako je ovo četvrta pumpa iz ovoga lanca na zadarskome području.
Ova benzinska crpka smještena uz cestu Zadar-Crno predstavlja, između ostalog, veliku dodanu vrijednost kompleksu Supernove koju tijekom cijele godine posjećuje veliki broj Zadrana, tako da im ona nudi na vrlo praktičan i lako dostupan način gorivo za njihove automobile.