Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Molaćani pišu peticiju HTV-u?

31.08.2010. 22:00
Molaćani pišu peticiju HTV-u?


Zašto dolazi do svakodnevnih smetnji, mještani nisu upućeni u to, ali znaju da im je, kao pretplatnicima, HRT dužan osigurati dobar prijem slike i tona


Zbog dosta čestih smetnji na tv prijemnicima, osobito “zaleđivanja slike” i nakon postavljanja preporučenih “digitalaca”, mještani triju mjesta na ovome otoku ozbiljno se pripremaju na slanje peticije državnoj televiziji – HTV-u. Na ovakav su čin, kako kažu, prisiljeni jer im dosadašnji pismeni i usmeni protesti nisu urodili ničim pozitivnim.
Zašto dolazi do svakodnevnih smetnji, mještani nisu upućeni u to, ali znaju da im je, kao pretplatnicima, HRT dužan osigurati dobar prijem slike i tona.
 Da je praćenje omiljenih programa važan dio svakodnevice, uvjerili su nas i neki strani gosti koji su nedavno boravili u Brguljama na otoku Molatu. Kako nisu bili u mogućnosti pratiti ono što ih je zanimalo, a u prospektu iznajmljivača apartmana je stajalo da im je omogućeno praćenje digitalnog i satelitskog programa na tv-u, gosti su otkazali boravak i otputovali u Zadar.