Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Na krovu vozila klizili 50-ak metara i izašli bez ozljeda

31.08.2011. 22:00
Na krovu vozila klizili 50-ak metara i izašli bez ozljeda


Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine mladići su izletjeli s kolnika te udarili o rubnik, nakon čega se njihovo vozilo prevrnulo na krov. Još 50-ak metara klizili su na krovu, dok se nisu zaustavili, i to u suprotnom smjeru. Osim što su iz vozila izašli bez ogrebotine, imali su sreću što u tom trenutku ulicom nije bilo prometa, a ni pješaka
Dvojica mladića koji su se u srijedu oko 18 sati automobilom marke peugeot na predjelu Vruljice okrenuli na krov, zaista mogu reći da su imali sreću u nesreći. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine mladići su izletjeli s kolnika te udarili o rubnik, nakon čega se njihovo vozilo od siline udarca prevrnulo na krov. Još 50-ak metara klizili su na krovu, dok se nisu zaustavili, i to u suprotnom smjeru. Osim što su iz vozila izašli bez ogrebotine, imali su sreću što u tom trenutku, inače frekventnom prometnicom, nije bilo prometa, a ni pješaka. Nije poznato je li vozač bio pod utjecajem alkohola, a do zaključenja broja policijski očevid još je uvijek trajao.
Svega sat ranije dogodila se prometna nesreća i na predjelu Bulevara, točnije na raskrižju koje već odavno zaslužuje nositi naziv “crna točka” pa i unatoč nedavno postavljenom ogledalu i izgrađenom nogostupu. Riječ je o križanju Ulice Hrvoja Ćustića i Puta Murvice gdje su se jučer nešto prije 17 sati sudarila dva vozila. Tri su osobe zatražile liječničku pomoć, no srećom riječ je tek o lakšim ozljedama. Prema prvim neslužbenim informacijama oba vozila na kojima je nastala velika materijalna šteta zadarskih su registracija. U pomoć su pozvani i zadarski vatrogasci koji su iz “zgužvanih” automobila pomogli izvući unesrećene. Policijski očevid na mjestu nesreće trajao je gotovo dva sata, a promet se u to vrijeme preusmjeravao u susjedne ulice.