Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Listopad u Arsenalu u znaku Dina Dvornika

Autor:

30.09.2009. 22:00
Listopad u Arsenalu u znaku Dina Dvornika

Foto: Vedran SITNICA



Listopad u Arsenalu bit će u znaku sjećanja na Dina Dvornika i njegovu glazbu, rekla je suradnica za odnose s javnošću Nives Rogoznica najavljujući program za ovaj mjesec na tradicionalnom “Doručku u Arsenalu”. Uz koncert Tribute to Dino Dvornik koji će se održati 16. listopada, najavljene su i izložbe koje će biti postavljene cijeli mjesec, izložba slika Borisa Žuže “Zvuk s obale boja” te dokumentarih fotografija Hrvoja Ivančića “Put u Kathmandu”.
Na koncertu Tribute to Dino Dvornik nastupiti će glazbenici koji su dugi niz godina surađivali s Dinom i svirali u prvoj postavi benda “Songkillers”, te neki od glazbenika s posljednjeg albuma “Pandorina kutija”. Repertoar koji će biti izveden u Arsenalu nudi presjek cijelokupnog opusa Dina Dvornika, a vokal će biti Mario Huljev u kojemu je Dino vidio veliki potencijal.
– Važno je naglasiti da je cijeli program koncerta Tribute to Dino Dvornik organiziran od Danijele Dvornik, a sama organizacija i glazbenici koji sviraju jamče kvalitetu i oformljeni su kako bi jamčili njegovu ostavštinu i dalje u glazbenom svijetu. Ulaznice su u pretprodaji na Arsenal info pultu, Vinoteci Arsenal te Ilirija turist birou u Biogradu po cijeni od 40 kn, odnosno 50 na dan koncerta, rekla je Rogoznica.
Uz koncert Dina Dvornika do kraja listopada ostaju postavljene izložbe Hrvoja Ivančića i Borisa Žuže.
– Ostali programi u Arsenalu idu redovno, znači srijedom imamo Jazz bar s gostovanjem DJ Nesho 28. listopada. Večer argentinskog plesa uz Plesni klub “Milonga” održat će se 11. listopada. Petkom imamo music mix, nedjeljom večeri world musica, a četvrtkom soul i r&b, rekla je Rogoznica naglašujući opet kako je listopad posvećen glazbi Dina Dvornika.
 


 ARSENAL ZATVOREN PONEDJELJKOM


Voditeljica programa i asistentica direktora Anamarija Portada najavila je i kako Arsenal  ubudućeneće raditi ponedjeljkom.
– Od početka listopada više nećemo raditi ponedjeljkom, bar ne u zimskom razdoblju. Nakon tri godine neprestanog rada odlučili smo uzeti jedan slobodan dan. Što se tiče listopada nekoliko dana ćemo biti zatvoreni zbog privatnih događanja, odnosno u subotu od 17 sati, u četvrtak 16. do 14 sati te u petak 23. listopada cijeli dan, najavila je Portada.