Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Trodnevno rođendansko slavlje

Autor:

30.09.2009. 22:00
Trodnevno rođendansko slavlje

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Sve posjetitelje ćemo počastiti besplatnim specijalitetima s roštilja uz suradnju naših zakupnika s tržnice koji će nam osigurati velike količine mesa i peciva. Slavlje nastavljamo uz veliku rođendansku tortu i glazbu DJ-a te plesne nastupe udruge Zadar Muzika. Kao vrhunac večeri predstavljamo koncert grupe Dalmatino s početkom u 20 sati, koji će osigurati vrhunsku zabavu za posjetitelje, istaknuto je na jučerašnjoj konferenciji
Trodnevna proslava koja će se održavati od danas pa sve do nedjelje, 4. listopada i to u povodu obilježavanja prve godišnjice otvorenja novog dijela centra City Gallerija, najavljena je na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u prostorima centra. Program proslave zamišljen kao trodnevno slavlje na jučerašnjoj su konferenciji iznijele Katarina Galić i Maja Matković iz City Gallerije, najavivši tako tematske dane podijeljene na petak, subotu i nedjelju.
Petak, odnosno, današnji dan je zamišljen kao “modni dan” na kojem će sve zabavne aktivnosti biti vezane uz modne sadržaje, a kako je istaknuto na konferenciji, posjetiteljima će biti pružene i usluge vizažista i savjetovanja o trendovima u šminci za jesenskom razdoblje, usluge modnog stilista koji bi komentirao navike odijevanja posjetitelja te najavljivao nadolazeće modne trendove, a sretnicima će biti omogućen i kompletan modni “makeover”.
– Navedeni će se program odvijati u popodnevnim satima. Modno savjetovanje će omogućiti da se u našem modnom kutku obrate stilistu Nevenu Ciganoviću, koji će im dati savjete za nadolazeću sezonu, predložiti svoje viđenje kolekcija za jesen i zimu i predstaviti svoj odabir modnih kombinacija iz trgovina unutar City Gallerije. Također, predstavit ćemo i književna izdanja knjižare Algoritam, koja su vezana uz modu i određivanje vlastitog stila, najavila je Galić, najavivši kako će napomenuti modni “makeover” osvojiti čak petero sretnih posjetitelja, koje će odabrati stilist Daniel Vučinović, a oni će osvojiti kompletne odjevne kombinacije iz trgovina zakupnika City Gallerije. Za petak je također najavljena i modna revija u obliku plesnih nastupa plesačica i plesača udruge Zadar Muzika. Rođendanski party večeras priređuje i Dali bar i to uz grupu Tempo i mnoštvo resident DJ-a Dali bara uz predstavljanje jesenjeg i zimskog klupskog programa. Slavlje u Dali baru se nastavlja i u subotu i to kao “crazy night” uz DJ Neshu, DJ Domagoja i DJ Kevina Soldana s Ibize koji od ove sezone postaje resident DJ bara Dali.
Sutra, 3. listopada bit će organizirana velika rođendanska roštiljada u popodnevnim satima, koja će se odvijati na vanjskom natkrivenom trgu.
– Sve posjetitelje ćemo počastiti besplatnim specijalitetima s roštilja uz suradnju naših zakupnika s tržnice koji će nam osigurati velike količine mesa i peciva. Slavlje nastavljamo uz veliku rođendansku tortu i glazbu DJ-a te plesne nastupe udruge Zadar Muzika. Kao vrhunac večeri predstavljamo koncert grupe Dalmatino s početkom u 20 sati, koji će osigurati vrhunsku zabavu za posjetitelje, istaknuto je na jučerašnjoj konferenciji te za nedjelju, završni dan slavlja, najavljena zabava za one najmlađe posjetitelje.
U nedjelju će tako organizirani biti brojni zabavni programi, natjecateljske i nagradne igre te animatori u kostimima omiljenih likova iz crtanih filmova, koji će prisutnoj djeci dijeliti prigodne poklone.
Galić i Matković ovom su prilikom naglasile kako su prvom godinom poslovanja više nego zadovoljni, a City Gallerija trenutačno ima tek 4 posto slobodnog prostora, što je sasvim normalno i svjedoči o uspješnosti poslovanja.
– Istina da je prva godina bila pomalo turbulentna zbog gospodarske krize, ali na sreću mi imamo svoje vjerne zakupce i konstantno nam dolaze novi zbog čega smo iznimno zadovoljni. Imali smo malo problema i zbog Zakona o zabrani pušenja, a evo i to se sada riješava, kazale su Galić i Matković te istaknule kako se zakupci konstano mijenjaju, dok jedni odlaze, zamjenjuju ih drugi i to u cilju podizanja kompletne zadarske ponude.