Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

City Gallerija slavi drugi rođendan

30.09.2010. 22:00
City Gallerija slavi drugi rođendan


Druga proslava godišnjice trgovinskog centra City Galleria koja se održava u subotu, proći će u obliku jednodnevnog slavlja koje će biti obilježeno mnoštvom animacijskih programa s kojima ćemo zadovoljiti populaciju počevši od najmlađih i onih koji se tako osjećaju, pa do najstarijih, najavila je jučer na konferenciji Delfina Mikuličić iz marketinškog odjela City Gallerije.
Dnevni program bit će namijenjen dječjoj populaciji vrtićke dobi. Započeti će u deset sati ujutro s dječjom igraonicom u sklopu koje će se odvijati profesionalni animacijski program tijekom kojeg će se izrađivati rođendanske čestitke. Najbolje čestitke bit će i nagrađene, a neće biti zanemaren niti plesni program.
Animacijski program odvijat će se i u popodnevnim satima, trajat će četiri sata i ugostit će različite plesne udruge, pa će se tako održati hip-hop radionice, kreativne radionice, a moći će se pogledati i nastupi mažoretkinja.
– Sve to će biti popraćeno s voditeljem i, naravno, nagradnim fondom, najavila je Mikuličić.
Na večer, s početkom u 20 sati, kao vrhunac proslave održat će se koncert grupe Colonia.
Također, na dan proslave započet će i velika nagradna igra City Gallerije koja će trajati do kraja ove ili početka slijedeće godine, a u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji centra koji kupuju u njegovim trgovinama. Glavna nagradna igra je automobil VW Polo, a za sudjelovanje je potrebno sakupiti pet različitih računa iz trgovina ili ugostiteljskih objekata unutar trgovinskog centra.
Katarina Galić, također, iz marketinškog odjela City Gallerije, iskoristila je priliku da istakne kako se ove godine City Galleria našla među nagrađenima na “Europe & Africa Property Awards 2010.” i to s nagradom s pet zvjezdica u kategoriji “Best Retail Development za Hrvatsku” čime se pridružila najboljim profesionalcima u svijetu nekretnina za područje Europe i Afrike.
– Naša delegacija je bila u Londonu preuzeti nagradu i to je bilo zanimljivo iskustvo, budući da se tamo skupio veliki broj profesionalaca pa se na taj način mogao sklopiti veliki broj poznanstava i poslovnih veza iskoristivih za buduće projekte, pojasnila je Galić.
Direktorica City Gallerije Maja Matković dodala je i to kako je upravo tržnica u sklopu trgovačkog centra, a koja je imala najviše prigovora u lokalnoj zajednici, u svjetskim razmjerima ocijenjena kao jako pozitivna inovacija.
– Žiri je to prepoznao. Također, mnogi ne znaju, no naš trgovački centar je dosta prilagođen ljudima s posebnim potrebama. Imamo, primjerice, posebne vodilice za slijepe, a kina su nam prilagođena osobama s oštećenim sluhom. To su stvari koje se gledaju i ocjenjuju, pojasnila je Matković.