Ćurjurić: Golove posvećujem svom sinu Anti

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
NAJBOLJA UTAKMICA OD POVRATKA U ZADAR - Ivan Ćurjurić

Osmijeh na licima govorio je više od riječi. Igrači Zadra nakon uvjerljive pobjede nad Zagrebom svlačionice su napuštali odličnog raspoloženja. Kako i ne bi, prva pobjeda u ovoj sezoni napokon je ostvarena, i to na tako dojmljiv način. Strijelac prvog gola s "kreča" bio je Antonio Mršić, i tu se "špina otvorila".

- Dobro smo ušli u utakmicu i odmah pokazali Zagrebu da smo jako odlučni doći do pobjede. Pristup je bio odlučujući, pravi, onakav kakav uvijek mora biti. Naravno, puno je lakše bilo nakon vodećeg zgoditka i nakon isključenja njihova igrača. U drugom poluvremenu smo nastavili igrati na isti način kao i u prvom i golovi su dolazili kao posljedica takve igre.

Ono što je posebno dojmljivo u igri Zadra bio je posjed lopte.

- Odavno ne pamtim da smo imali ovakav posjed lopte, vjerojatno više od 70 posto. To je rezultiralo s četiri gola i uvjerljivom pobjedom, međutim, nema mnogo vremena za slavlje. Moramo se okrenuti sljedećim utakmicama, a prvo je gostovanje kod Lokomotive. Nakon ove pobjede puni smo samopouzdanja i vjerujem da to neće biti put bez nade. Dapače, naša igra iz ove utakmice daje nam nadu da možemo nešto napraviti na Maksimiru - zaključio je Mršić.

Junak subotnje pobjede nad Zagrebom bio je Ivan Ćurjurić koji je s dva zgoditka najavio povratak u formu iz nekih boljih vremena.

- Želim zahvaliti treneru Ferdi Milinu koji mi je dao povjerenje koje nisam imao kod trenera Zebića. To je jedan od razloga zašto sam u ove dvije utakmice, najprije s Konavljaninom i sada sa Zagrebom prikazao bolju igru. Jako sam zadovoljan prije svega našom igrom i pobjedom, a onda i svojom izvedbom. Ovo mi je najbolja čestitka za moj rođendan, a golove želim posvetiti svome malenom sinu Anti.

Ćurjurić je najavio bolja vremena za Zadar u nastavku sezone.

- Trebamo ovako nastaviti, ništa nismo napravili ako ovdje stanemo. Ova momčad je mlada, ali puna talenta i smatram da Zadra može puno bolje nego što je to bilo na startu ove sezone. Zabili smo četiri gola Zagrebu koji uopće nema lošu momčad, a nismo primili niti jedan. Okrećemo se Lokomotivi kojoj ćemo pokušati zagorčati na Maksimiru.

Jure Jerbić je, također dao viđenje uvjerljive pobjede nad Zagrebom.

- Najvažnije je bilo kvalitetno ući u utakmicu i u tome smo uspjeli. Stvarali smo prilike i poluprilike i na kraju poentirali iz jedanaesterca. Dodatni poticaj dalo nam je i isključenje njihovog igrača, ali moram primijetiti da smo u tih desetak minuta nakon isključenja, a do odmora, odigrali najgore u cijeloj utakmici. Nakon dogovora u svlačionici krenuli smo odlučno i na kraju razbili Zagreb. Ova pobjeda, a prije svega igra, bit će nam veliki poticaj za utakmice koje dolaze - kazao je odlično raspoloženi Jerbić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno