Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Projekt Ryanira moramo održati!

30.09.2013. 22:00
Projekt Ryanira moramo održati!


Turistička zajednice Zadarske županije u okupljanju subjekata i prikupljanju sredstava za specifičan projekt udruženog oglašavanja na web portalu Ryanaira obratila se i dijelu privatnih ugostitelja, te manjih poduzetnika u turizmu. S jednim od njih koji se ne dvoumeći se odmah odazvao i iskazao volju da na dobrovoljnoj bazi uplati sredstva u tu svrhu , Božom Vedrićem vlansikom Restorana Bruscheta propitujemo razloge:
 – Program s Ryanirom nikako ne smijemo pustiti niti od njega odustati, a ako naša simbolična pomoć treba spreman sam na nju. Činjenica je da je taj program između ostalog “kriv” da nam je sezona bitno produžena. Štoviše mogu sad kazati da će deveti mjesec biti jednako dobar odnosno bolji od lipnja, a nadamo se prometu i u listopadu.
Koliko ljudi radi u vašem restoranu?
 – Mi smo u Restoranu imali tijekom srca sezone 28 zaposlenih, a zahvaljujući u značjanoj mjeri i avionima i ovim gostima i sada zapošljavamo 18 ljudi. Posebno bi istakao, iako je za nas svaki gost dobrodošao, kako su nam zrakoplovi donjeli iznimno kvalitetne goste. Ovaj vikend u našem ste se restoranu osjećali kao u Skandinaviji. Participacija u ovim troškovima na koju smo pozvani neće biti značajna ali smatram da smona nju obvezni pokazati time koliko nam ovaj program znači, zaključio je Vedrić.