Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Raskinut ugovor Zavoda s Pink grupom

30.09.2013. 22:00
Raskinut ugovor Zavoda s Pink grupom


Zavodu za hitnu medicinu nije potreban posrednik u komunikaciji s javnosti i građanima, smatra župan


Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije na čelu s ravnateljicom Davorkom Krnčević i predsjednik uprave Pink Group Franko Pavić potpisali su prošli tjedan ugovor o suradnji na polju korporativnih komunikacija, odnosa s javnošću, obradom baza podataka i upita, nastupanja prema medijima te komunikacija putem kanala društvenih veza.
Tragom te informacije, vezano uz potpisivanje ugovora o pružanju PR usluga između Zavoda za hitnu medicinu i Pink Grupe za komentar smo upitali župana Stipu Zrilića koji nam je odgovorio da taj ugovor nije vidio te da ne zna detalje, ali o tome ima svoje mišljenje.
– Moje mišljenje je da nije potrebno angažirati agenciju za odnose s javnošću, a prijedlog je Upravnom vijeću, koje imenuje ravnateljicu, da se taj ugovor o suradnji raskine. Posao Zavoda treba organizirati na najbolji mogući način, a je li dobro ili loše organiziran vide sami građani. Djelatnost Zavoda nije jednostavna i vrlo je značajna za veliki broj građana. Posrednik u komunikaciji nije potreban, odlučan je župan Zrilić koji nas je za ostale detalje uputio ravnateljici Davorki Krnčević koja je, navodi župan, uime Zavoda za hitnu medicinu i potpisala ugovor.
Priopćenjem se obratila i Davorka Krnčević koja je rekla kako je zbog negativne percepcije Zavoda u javnosti ugovor potpisan na tri mjeseca i u vrijednosti od 12.000 kuna raskinut.