Od subote u Zadru djeluje Dječji centar

Slika korisnika valentinam
Učenje i razvoj djece kroz igru
U tijeku su upisi djece u edukativno-razvojne radionice pa iz Dječjeg centra pozivaju sve zainteresirane na besplatne ogledne radionice danas od 17 do 18 sati i 18.30 do 19.30 sati
Radionice i igraonice namijenje su djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta

Od subote u Zadru na adresi Šibenska 4D na Bilom brigu djeluje Dječji centar. Dječji centar osnovali su stručnjaci iz različitih područja dječjeg razvoja (odgoj i obrazovanje, psihologija, zdravstvo) s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima, a s ciljem poticanja cjelovitog psihofizičkog razvoja djece kroz igru i neformalne oblike učenja.

Početak rada centra obilježen je svečanim domjenkom, a osnivačicama centra Jeleni Gambiraži (predsjednica), Ivani Kirigin (dopredsjednica) i Aniti Jurević podršku su došli dati i kolege iz struke te predstavnici organizacija civilnog društva sa svojom djecom.

U centru će se organizirati edukativno-razvojne radionice i igraonice namijenje djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta (4 - 10 godina) prilagođene dobi, razvojnim fazama i potrebama svakog djeteta. Program se temelji na senzomotoričkim aktivnostima koje su nadograđene zabavnim i kreativnim sadržajima, a kroz koji primjenjujemo metode i tehnike Brain gyma, NTC susutava učenja, programa HWT, tehnika Art th i kognitivno-bihevioralnog treninga vještina.

- Cilj je poticanje razvoja sveukupnih bioloških potencijala: motoričkih, kognitivnih, socijalnih i emocionalnih, djece predškolske i školske dobi kroz igru i druge neformalne oblike učenja, kao i pružanje psihosocijalne podrške u svrhu stvaranja uvjeta za optimalan razvoj djece u obitelji i društvu te poticanje neformalnih oblika učenja, rekla je predsjednica Dječjeg centra Jelena Gambiraža.

U tijeku su upisi djece u edukativno-razvojne radionice pa iz Dječjeg centra pozivaju sve zainteresirane na besplatne ogledne radionice danas od 17 do 18 sati i 18.30 do 19.30 sati.

Više informacija može se dobiti na facebook stranici Dječjeg centra, mail adresi info.djecjicentar@gmail.com ili broju mobitela 095 791 6719.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)