Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Rubeša ne može na sjednicu

01.10.2019. 08:14
Rubeša ne može na sjednicu


Nakon još jednog djetinjastog performansa vijećnika Akcije mladih, sjednica Županijske skupštine trebala bi se nastaviti ovog tjedna, a jučer se u HDZ-u moglo čuti kako je možda zakažu već za srijedu. Vijećnici će u tom slučaju biti pozvani sat ranije te bi se dnevni red odradio prema već najavljenim točkama.
Ante Rubeša, koji je na prošloj sjednici izveo uobičajeni igrokaz, nastojeći na bilo koji način privući medijsku pažnju, ovoga puta na sjednicu neće moći doći jer je sa zadnje izbačen. Nakon pledoajea o drogi i dilerima i već uobičajenim, pomalo zamornim prodikama bez jasnih prijedloga, Rubeša bi ovoga puta mogao ostati bez prilike za novu predstavu.
Naime, predsjednika Županijske skupštine, Željka Lončara, pitali smo kada će se održati nova sjednica te hoće li uopće moći osigurati njen normalan tijek?
– Sjednica će biti održana ovog tjedna, vijećnici će dobiti poziv na vrijeme, a što se tiče vijećnika Rubeše, on na ovu sjednicu ne može. Pravila treba poštivati, a sa zadnje je sjednice izbačen, kazao nam je Lončar.
No, poznavajući Rubešu, sutra ili već kada bude održana sjednica, vjerojatno će doći pred vrata Županije i cirkus pokušati napraviti na ulazu, ako već ne može u vijećnici. Ne uspije li mu njegov najdraži podvig u Županijskoj skupštini – odvođenje od starne zaštitara – za dobar štimung vjerojatno će se potruditi neki od njegovih kolega iz Akcije mladih.