Zadrani pomažu majkama i djeci Doma u Kamenskom

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
donacija_izvor
Filip BRALA
Dio donacije koju su Zadrani skupili za majke i bebe smještene u Domu za samohrane majke i djecu u Kamenskom

Zadrani su i u vrijeme krize pokazali da su širokog srca i ruke pa su jučer prikupili veliku količinu opreme namjenjene bebama i njihovim majkama smještenim u Domu za samohrane majke i djecu u Kamenskom pokraj Karlovca.

- Jako smo zadovoljni odazivom Zadrana koji su nam donijeli dosta opreme tako da sada ne znamo kako ćemo je otpremiti do Karlovca, rekla je zadovoljno Ivana Matulić iz Udruge Izvor koja je organizirala ovu dobrotvornu akciju te se zahvalila svima koji su pomogli i donirali opremu. Oni su naime, prije nekoliko dana dobili e-mail poruku iz Udruge za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta "Centar za nerođeni život-Betlehem" iz Kamenskog u kojoj ih mole da pomognu korisnicima Doma za samohrane majke i djecu u Kamenskom. Naime, taj je dom utočište za trudnice koje nemaju nikoga, a trenutačno su u velikoj potrebi za odjećom, pelenama, hranom i ostalom opremom za novorođenčad.

- Nakon što smo dobili e-mail proslijedili smo ga svim našim članicama i svima koje imamo na našoj mailing listi i neki od njih su se odazvali, rekla je Ivana Matulić.

Naši sugrađani su tako jučer u prostorije udruge Izvor donijeli vrtiće za djecu, stolić za prematanje, autosjedalice, kolica, kao i mnogobrojne pakete pelena i robice.

Inače, za one koji još uvijek žele pomoći Domu za samohrane majke i djecu u Kamenskom mogu to učiniti i uplatom na račun: Udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta "Centar za nerođeni život-Betlehem", mat. br. 2397315, razred djelatnosti:9499, Kamensko 53, žiro račun u Raiffeisen banci 2484008-1104754353.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno