Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Analiziraju se tri ponude

01.12.2018. 12:43
Analiziraju se tri ponude


Na natječaj za uređenje dječjeg igrališta na Višnjiku pristigle su tri ponude i to tvrtki Maxmar grupe iz Jastrebarskog, Redox iz Zagreba i Arhos iz Rijeke.
Naime, riječ je o poslu vrijednom 1.350.000 kuna bez PDV-a kojim bi se na području šumice u blizini spomenika Krešimira Ćosića trebalo urediti i izgraditi veliko dječje igralište s brojnim igralima. 
– Otvorene su ponude i sada radimo analizu dokumentacije. Nadam se kako će se to napraviti što prije kako bismo što prije mogli započeti s radovima, rekao nam je Denis Karlović, direktor SC Višnjik.
Neslužbeno, pak, doznajemo kako je najjeftinija ponuda ona tvrtke Arhos, ali će se tek uvidom u dokumentaciju utvrditi je li ponuda potpuna te će se na temelju toga moći donijeti konačna odluka. 
Inače, igralište bi trebalo sadržavati različite sprave i igrala prilagođena mlađoj i većoj djeci, a prostiralo bi se na oko 6.000 četvornih metara. Tako bi se mališani uskoro mogli penjati na igralištu u obliku broda, na adrenalinskoj mreži, ljuljačkama, klackalicama, liviatorskoj mreži te ostalim zabavnim spravama.
U natječaju je jasno navedeno kako je rok za dovršenje radova jedan mjesec, što uključuje praznike, blagdane i neradne dane i to računajući od dana uvođenja izvođača radova.