SmartScan - besplatna aplikacija za lako praćenje Vaše kupnje

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Od sada pratite svoje troškove
Autor: 
Pomoću SmartScan aplikacije skenirate bar kodove na kupljenim proizvodima i na kraju fotografirate račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili, u kojoj trgovini i koliko ste novca potrošili
Od sada lakše kontrolirajte troškove

Koliko ste puta ušli u trgovinu po samo dvije-tri stvari, a izašli iz nje s računom od nekoliko stotina kuna?

Ne brinite, niste usamljeni, i nama se to događalo, čak bismo mogli reći da je bilo redovito.

Teško je uvijek pratiti troškove, što smo sve kupili, koliko smo potrošili, a i računi se obično izgube ili završe u smeću. Tada se lako dogodi da ste opet kupili šećer, iako kod kuće imate već nekoliko kilograma, a i omekšivača za rublje ima ponešto viška.

Kako do rješenja?

Jednostavno, postalo je lako pratiti svoju potrošnju i planirati buduće kupovine - uz SmartScan.

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

SmartScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK centra za istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupnji robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava koji, koristeći inovativne tehnologije, pretvara prikupljene informacije u nalaze i preporuke te tako pomaže tvrtkama da unaprijede svoju ponudu i izbor za potrošača.

Kako cijela stvar funkcionira?

Pomoću SmartScan aplikacije skenirate bar kodove na kupljenim proizvodima i na kraju fotografirate račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili, u kojoj trgovini i koliko ste novca potrošili.

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

Redovnim skeniranjem proizvoda, nakon svake kupnje, sakupljate bodove koje kasnije možete zamijeniti za neki od proizvoda iz GfK kataloga koji uključuju male kućanske aparate, multimedijalne uređaje, kućni tekstil i slično.

Kako krenuti?

Prijavite se na web stranici GfK Panela kućanstava, ispunite upitnik, instalirate aplikaciju na svoj pametni telefon i možete odmah početi sa skeniranjem. Neka već prve ovogodišnje kupnje ostanu zapisane kako biste ih mogli pratiti.

I za kraj... Ili, bolje rečeno, za početak:

Kako bismo započeli naše druženje, popunite upitnik na stranici https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/ i pratite upute. Želimo vam uspješne kupnje, dobre prilike, iskorištene akcije i nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji.

Vaš GfK Panel kućanstava

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno