Umirovljenici slavili u Domu mladeži

Slika korisnika valentinam
Zajednički obilježili ulazak u 2018.
Umirovljenici su se na izuzetno veseli i rasplesani način vratili u svoju mladost kad su se na istom mjestu, doduše, pod nazivom Dom omladine, godinama organizirali urnebesni dočeci Nove. Bio je to povratak u lude 70-te
Velimir BRKIĆ
Umirovljenici su se pomladili u Domu mladeži

U noći u kojoj i križobolja i mala mirovina gube svoju moć, oko 60 sukošanskih umirovljenika i njihovih prijatelja doček Nove godine već je tradicionalno organiziralo ne bilo gdje, već u Domu mladeži Sukošan.

Uz bogat stol i živu glazbu Dua Amigos (Ivica Oljica, Hrvoje Torbarina) umirovljenici su se na izuzetno veseli i rasplesani način vratili u svoju mladost kad su se na istom mjestu, doduše, pod nazivom Dom omladine, godinama organizirali urnebesni dočeci Nove. Bio je to povratak u lude 70-te.

- Matica umirovljenika kroz razne aktivnosti svojim članovima nastoji poboljšati kvalitetu života. Starije generacije su puno skromnije, neopterećeni smo, volimo se zabavljati i družiti, ističe Joso Gašparović, tajnik.

Predsjednik županijskih umirovljenika Milivoj Dujela i njegova ekipa jednostavno se "križala".

- Eh, kad bi mladi malo više radosti unijeli u svoju svakodnevicu vrlo brzo otkrili bi vrijednosti koje krase mladost, obitelj, ljubav i prijateljstvo, u svom obraćanju je istaknuo Dujela pošto je svim nazočnima najviše poželio da imaju zdravlja.

Marko Peričić Bazalo nije se odvajao od svojih cvitara ili usnih harmonika. Boris Grginović, do umirovljenja jedan od najpopularnijih prodavača na zelenoj pijaci u Zadru, citirao je nekoliko pjesama svoje najomiljenije pjevačice, Tereze Kesovije.

- Želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2018. godini, poželio je Boris koji je novu godinu dočekao u zagrljaju sa suprugom Irenom.

Prigodnim slovom sukošanskim umirovljenicima se obratio i Nediljko Šimunić Ćopo, predsjednik Matice umirovljenika Bibinje, zaželjevši im puno zdravlja, pjesme, plesa i izleta.

Inače, doček nove u Sukošanu bio je dosad daleko s najviše vatrometa, sukošansko nebo podsjećalo je barem na trenutak na ono spektakularno u Dubaiju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika oldmen
a di su domovinski umirovljeni branitelji, oni se ne dinjaju sa oviman...